نگین دما گسترش اراک با بیش از یک دهه تجربه در زمینه تولید محصولات تابشی و تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، گام بلندی در ارائه خدمات به مشتریان خود برداشته و همواره ارزش ها و هدف اصلی یعنی مشتری مداری را سر لوحه خود قرار داده است .
فعالیت اصلی این مجموعه در زمینه مشاوره ، تجهیز و راه اندازی انواع آشپزخانه های صنعتی ، کترینگ ها ، رستوران ها و همچنین فست فود ها می باشد و همواره با استفاده از دانش روز دنیا و نیروی کار متخصص و تولید محصول با کیفیت سعی در جلب رضایت مشتریان خود دارد .
مزیت های استفاده از دستگاه کباب پز تابشی :
– عدم تولید دود : مهمترین مزیت این دستگاه پخت بدون دود به واسطه تابش حرارت از بالا از طریق شعله های سرامیکی بر روی کباب می باشد . در این حالت بر خلاف کباب پزهای گازی ( سنتی ) تمام چربی ، روغن و اشک های تولید شده از کباب بر اثر حرارت بر روی سینی چربی گیر ریخته شده و ضمن جلوگیری از تولید دود به راحتی از طریق شیر تخلیه سینی قابل تخلیه و شستشو می باشد .
وجود فندک جرقه زن و نیز قابلیت تعویض شعله ها از دیگر مزیت های دستگاه می باشد .
انواع دستگاه کباب پز تابشی :
1. اتوماتیک
2. سالاماندری
3. ریلی
– در مدل اتوماتیک ، دستگاه به صورت خودکار و بدون نیاز به کنترل عملیات پخت را به بهترین شکل ممکن انجام خواهد داد که استفاده از این مدل شما را از داشتن فرد ماهر برای پخت بی نیاز خواهد کرد .
– در مدل سالاماندری ، با توجه به قابلیت تنظیم ارتفاع کالسکه دستگاه ، این امکان به شما داده می شود که متناسب با ضخامت کباب بتوانید شعله ها را دور یا نزدیک کنید .
– در مدل ریلی ، کالسکه چیدمان سیخ ها ثابت بوده و فقط به سمت جلو و عقب قابلیت حرکت دارد .
مزایای استفاده از محصولات تابشی :
کباب پز های تابشی
پخت بدون دود و سالم انواع کباب ها (بدون سوزاندن کباب)
دیدگاهتان را بنویسید