درمان کرونا با زعفران | درمان کرونا زردچوبه | درمان کرونا دارچین | درمان کرونا زنجبیل | درمان کرونا فلفل سیاه

داروی کنترل کرونا در ایران وجود دارد | کودکان هم کرونا می‌گیرند | داروی قطعی ویروس کرونا در ایران | داروی گیاهی درمان کرونا بر روی بیماران جواب داد ؟ | درمان کرونا یافت شد ؟ | درمان کرونا با زعفران | درمان کرونا زردچوبه | درمان کرونا دارچین | درمان کرونا زنجبیل | درمان کرونا فلفل سیاه | درمان کرونا با عسل و آبلیمو و ۱۰ باور نادرست و غیرعلمی در مورد ویروس کرونا

درمان کرونا با زعفران | درمان کرونا زردچوبه | درمان کرونا دارچین | درمان کرونا زنجبیل | درمان کرونا فلفل سیاه

درمان کرونا با زعفران | درمان کرونا زردچوبه | درمان کرونا دارچین | درمان کرونا زنجبیل | درمان کرونا فلفل سیاه

کرونا یک ویروس بسیار خطرناک و کشنده بوده است که در دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان چین پدید آمد و جان چند نفر را گرفت.این ویروس در مدت زمان کوتاهی همه گیر شد و حتی به کشور های دیگر مانند ایران انتقال یافت همه کادر پزشکی کشورها به حالت آماده باش در آمدند تا در مقابل این ویروس کشنده بایستند.ما در این مقاله قصد داریم با زعفران مقابل این ویروس کشنده بایستیم پس باما همراه باشید.

ویروس کرونا

از شیوع بیماری کرونا تا به امروز هنوز داروی خاصی ساخته نشده است تا جلوی این ویروس را بگیرد اما شایعات زیادی در فضای مجازی مبنی بر ساخت داروی کرونا گذاشته می شود که نمیتوان آنهارا باور کرد طبع ویروس کرونا سرد است به همین دلیل تمامی پزشکان توصیه می کنند تا بیماران یا افراد سالم غذاهای گرم مصرف کنند تا به این بیماری دچار نشوند.افرادی هم که دیابت دارند باید بیشتر مراقب باشند زیرا بیمارانی که تا به همین الان جان خود را از دست داده اند از بیماری های خاص دیگر هم دچار بودند.

درمان کرونا با زعفران

پزشکان معتقداند مصرف زیاد دارو های شیمیایی موجب اختلال در سیستم دفاعی بدن می شود به همین دلیل پیشنهاد آنها مصرف داروی گیاهی و خانگی از قبیل تخم بالنگ و بارهنگ و زعفران می باشد.اما کارشناسان ما با تحقیقات بسیار دریافتند که خوردن ادویه جات گرم مزاج که حجم بالایی از آنتی اکسیدان را دارند مثل زعفران،زردچوبه،دارچین،زنجبیل و فلفل سیاه موجب پیشگیری از ویروس کرونا می شود.

مطلب پیشنهادی :  لیست مجلات علمی و پژوهشی رشته تاریخ | فهرست مجلات علمی و ترویجی رشته تاریخ

طرز تهیه دمنوش بارهنگ  و زعفران

ابندا سه چهارم لیوان آب،یک چهارم لیوان گلاب و یک قاشق چایخوری تخم بالنگ و بارهنگ را با هم دیگر مخلوط کنید و صبر کنید تا خوب لعاب دهد بعد از آن زعفرانی را که از قبل ساییده شده است را به آن اضافه کنید البته فقط یک سر قاشق چایخوری را به آن اضافه کنید بعد از آن عسل را به آن اضافه کنید تا شیرین شود و بعد از آن آرام آرام دمنوش را میل کنید این کار را باید روزی ۲بار انجام دهید و توصیه ما بیشتر برای بزرگسالان است زیرا آنها بیشتر در معرض خطر قرار دارند.


















































با تشکر از شما سیگما ایران نمایندگی سیگما الدریچ در ایران و تیم طراحی پایان نامه من

دیدگاهتان را بنویسید