انجام پایان‌ نامه در اهواز | مشاوره انجام پایان‌ نامه ارشد و دکتری در اهواز

انجام پایان‌ نامه در اهواز | مشاوره انجام پایان‌ نامه ارشد و دکتری در اهواز :

مطمئنا یکی از چالشهای دوران تحصیل هر دانشجویی بدون استثناء ، ارائه و نگارش پایان نامه یا پروژه نهایی و دفاع از آن میباشد . چالش سختی که باعث شده دانشجویان بعضا در ارائه سلاله علمی و تجربی دوران تحصیل خود با مشکل مواجه شوند . سایت دیجی لود سلسله مقالاتی را در دست تالیف ، ترجمه و تدوین دارد تا به طور کامل نیاز های دانشجویان و متقاضیان نگارش پایان نامه در تمامی مقاطع تحصیلی را پاسخگو باشد . این مقالات از تعریف و انجام پایان نامه و نحوه نوشتن چکیده گرفته تا آماده سازی پروپوزال و پیدا کردن منابع و بطور کلی نگارش متن کامل پایان نامه در رشته های مختلف و مهم دانشگاهی بررسی و در سایت بصورت مرتب ارائه خواهند شد . مطمئنا سوالات بسیاری در ذهن دانشجویان شکل گرفته از اینکه اصلا پایان نامه چیست؟ چرا پایان نامه مینویسیم ؟ چه نکاتی را باید در انتخاب موضوع پایان نامه رعایت کنیم؟ و .. که دیجی لود سعی دارد به تمامی این سوالات در قالب مقالاتی که تدوین مینماید جواب بدهد.
در ادامه مقاله ای ترجمه و تدوین شده که امیدواریم برای کاربران عزیز مفید واقع بشود. با مطالعه این مقاله شما قادر به درک تعریف مشخصی از پایان نامه و رساله و همچنین ساختار آنها بهمراه نحوه نگارش ایشان خواهید شد. در این میانه مفهوم پروپوزال، پیشینه پژوهش شرح شده و جزئیات لازم پیرامون نحوه تصمیم گیری درباره آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پایان نامه چیست و نحوه انجام پایان نامه

داشتن تحصیلات عالیه هدف نهایی سیستم‌های آموزشی نیست، زیرا که دانشجویان این مقطع تحصیلی با تلاش خود به ما در کسب درک بهتری از انسان‌ها و دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم کمک می‌کنند. این بدان معنیست که تحقیقات دانشجویان پیرامون مسائل متفاوت فهم مفاهیم طبیعی، فرهنگی، انتزاعی، اجتماعی و تکنولوژیک را برای جامعه آسان نموده و راهکار‌های نوینی برای مواجه شدن با مشکلات، پیچیدگی‌ها و زیبایی‌های دنیا فراهم می‌کند. موازی با این اهداف هر فرد در مسیر تحصیل تلاش می‌کند تا با گسترش دایره معلومات و افزایش خرد خود به بهبود تجربه‌اش از زندگی کمک نماید. نظام آموزشی هر کشوری شامل مراحل متفاوتی برای سپری نمودن تحصیلات عالیه می‌شود، اما بطور عمومی سیستم‌هایی که تمرکز اصلی خود را بر روی افزایش توانایی‌های نیروی جوان برای جذب در بازار کار متمرکز می‌نمایند، تنها به آموزش موضوعات متفاوت بسنده کرده و در صورت لزوم با سپری کردن یک دوره کارورزی یا پروژه فرد را فارق التحصیل می‌کنند. در مقابل تحصیل در رشته‌هایی که شما را برای استفاده در سیستم آموزشی آماده می‌کنند، در تمامی مقاطع مهم نیازمند ارائه پایان‌نامه بوده و در نهایت تحصیل در مقاطع بالاتری بمانند دکترای تخصصی یا حتی حرفه‌ای نیز همواره نیازمند ارائه تحقیقاتی در غالب یک رساله خواهند شد. حال سوالی که مطرح می‌شود اینست که تفاوت میان پایان نامه و رساله در چیست.

تفاوت پایان نامه با رساله

پایان نامه و رساله هر دو از ساختار نگارشی مشابهی پیروی می‌کنند، اما تفاوت‌هایی میان آنها وجود دارد که دانش بر آنها می‌تواند به ما در تهیه محتوای مناسب آنها کمک نماید. پایان نامه مجموعه‌ای گردآوری شده از تحقیقات شما پیرامون اطلاعاتی است که در طول دوره تحصیلی خود کسب نموده‌اید، اما رساله در مقطع دکتری( PH.d ) و بمنظور ارائه دانش، نظریه یا تجارب جدیدی است که شما در نتیجه تحقیقات خود در این مقطع تحصیلی بدست آورده و می‌خواهید با سایر افرادیکه در رشته تخصصی شما فعالیت می‌کنند به اشتراک بگذارید. پس در رساله شما نیازمند یافتن موضوعی جدید، توسعه اطلاعات خود پیرامون آن و در نهایت اثبات ارزشمند بودن آنها خواهید بود. همانگونه که در بالا نیز بدان اشاره نمودیم در زمان تهیه پایان نامه شما پیرامون یک موضوع مشخص اقدام به تحقیق نموده، سپس اطلاعات جمع‌آوری شده را تحلیل کرده و در نهایت درباره نتیجه گیری خود از آن و ارتباطش با موضوع تحقیق نظر خود را بیان می‌کنید. همه اینها بدین دلیل انجام می‌شود که شما بتوانید بحث درباره ژرفای موضوعات و همچنین توانایی تفکر انتقادی خود را به نمایش گذاشته و اطلاعات خود را پیرامون موضوعی که علاقمند به تحقیق پیرامون آن در دوره فوق تخصص هستید نیز افزایش دهید. پایان‌نامه‌ها با توجه به اینکه شامل نتایج تحقیقات فراوان جمع‌آوری شده می‌باشند، حجم بالایی از صفحات را شامل خواهند شد که بطور عموم یکصد صفحه یا بیشتر خواهد شد. در زمان تهیه رساله شما بایستی تلاش کنید تا از نتایج تحقیقات دیگران بعنوان راهنمایی برای خلق یا اثبات فرضیه، نظریه یا موضوعی انتزاعی بهره بگیرید تا سبب آن شود که عموم اطلاعات ارائه شده در آنها بیان شده از دیدگاه شما باشند. همین موضوع سبب می‌شود تا بخش اعظم رساله‌ها متشکل از نتایج تحقیقات و زمینه سازی‌های شما پیرامون موضوع رساله بوده و در نهایت جزئیات مراحل رسیدن به پروپوزال مورد بحث در رساله با شرح چگونگی رسیدن به این نتیجه خواهد بود. نیاز به تشریح و بررسی موضوع رساله حجم مقالات آنرا تا دو یا سه برابر پایان نامه افزایش می‌دهد، اما نکته قابل تامل در زمان تهیه رساله این است که تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه به شما در دسترسی به منابع علمی مناسب، برنامه‌ریزی برای شکل دهی پروپوزال و همچنین ارائه راهکار‌های صحیح برای نجات از تنگنا‌های علمی کمک خواهند کرد.

انتخاب موضوع پایان نامه یا رساله

دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در کنار اعضای هیئت علمی خود همواره اهداف علمی مشخصی را دنبال می‌کنند و بهمین دلیل است که دانشجویان در زمان انتخاب رشته علاوه بر علاقه خود به دانشگاهی که می‌خواهند در آن تحصیلات عالیه خود را تکمیل نمایند نیز توجه دارند. شما با پیشرفت در مقاطع تحصیلی با دقت بسیار بیشتری قادر به تشخیص علایق خود خواهید شد و با رسیدن به مقطع تحصیلی کارشناسی یا بالاتر بایستی تصمیم خود را برای فعالیت در شاخه‌ای مشخص از رشته خود گرفته باشید. زمانیکه برای تحقیق پیرامون پایان نامه خود به استاد راهنما معرفی می‌شوید، بسته به دانشگاهی که در آن تحصیل می‌کنید، حق انتخاب پیرامون موضوع پایان نامه شما نیز بر این محدودیت خواهد افزود.
در صورتیکه از شما خواسته شد تا موضوعی را بدلخواه انتخاب کنید یا از میان موضوعات مشخصی به انتخاب بپردازید، همواره زمان مشخصی را برای تفکر پیرامون موضوع پایان نامه در نظر بگیرید تا با انتخاب موضوعی که بدان علاقمند هستید انگیزه لازم برای تکمیل صحیح پایان نامه یا رساله خود را داشته باشید. نکاتی که بایستی در زمان انتخاب موضوع در نظر بگیرید از قرار زیر می‌باشند: در زمان انتخاب موضوع بسیار جامع به موضوعات بیاندیشید. موضوعات متفاوتی را با همفکری استاد مشاور بررسی کرده تا بتوانید مواردی را که بحث روز مجامع علمی را به خود اختصاص داده‌اند را نیز در نظر داشته، به مطالعه مقالاتی که پیرامون این موضوعات در دست هستند پرداخته و موضوعات تازه‌ای را در آنها بیابید. در یافتن موضوعات تازه خلاقانه عمل کرده و موضوعات یافته شده را عجولانه حذف نکنید تا بتوانید با تفکر بیشتر پیرامون آنها موضوعات مختلفی را که می‌توانند بعنوان پایان نامه تعریف نمایند بیابید. ایده‌های خود را یادداشت نموده تا در آینده بتوانید دوباره آنها را بررسی کرده و با اعمال برخی تغییرات به موضوعاتی جذاب تبدیل کنید. توجه داشته باشید که در صورت عدم توجه به یادداشت برداری این شانس وجود دارد که با رسیدن به اولین تنگنا در یافتن موضوع پایان نامه احساس در جا زدن نموده و در همان مراحل ابتدایی دلسرد شوید، در مقابل با نگاه به یادداشت‌ها مراحل رشد افکار و خط فکری خود را مشاهده کرده و می‌توانید حس پیشرفت را در خود بوجود آورید. ایده‌ها و موضوعات خود را با دیگران در میان گذاشته و بازخورد آنرا بررسی نموده و در صورت امکان منابع تازه‌ای را برای مطالعه بیشتر از ایشان خواهان شوید. در تلاش برای یافتن بهترین موضوع ممکن برای نوشتن پایان نامه خود زمان زیادی را سپری ننموده و در صورت مشاهده هرگونه مشکلی در تصمیمگیری به استاد مشاور مراجعه نمایید. قبل از تصمیم گیری درباره موضوع پایان نامه خود، از دایره عملیاتی اعضای هیئت علمی دانشکده خود اطمینان حاصل نموده تا بتوانید با کمک استاد مشاور از داوران مناسب در جلسه ارائه خود بهرمند شوید. شاید بهتر باشد تا با در نظر داشتن بازار کار و شغل دلخواه اقدام به انتخاب موضوع پایان نامه خود نمایید تا با انتخاب چندین موضوع که در راستای اهداف شما برای آینده باشد اقدام به تحقیق و توسعه تجارب علمی خود نمایید. توجه داشته باشید که موضوعی که بدان پرداخته می‌شود بایستی دارای خصوصیات زیر باشد: آیا علاقمند به دنبال کردن آن هستید؟ آیا می‌تواند همواره علایق شما را در بر بگیرد؟ آیا مسئله‌ای قابل حل می‌باشد؟ آیا ارزش انجام دادن را دارد؟ آیا منجر به ایجاد مسائل تحقیقاتی دیگری خواهد شد؟ آیا ابعاد گستره تحقیقاتی آن قابل کنترل خواهد بود؟ آیا بواسطه این پایان نامه معلومات تازه‌ای در شاخه تحصیلی شما بوجود خواهد؟ آیا با تحقیق پیرامون آن برای حوزه مورد تقاضا در بازار آماده خواهید شد؟ از طرفی مراکز علمی و دانشگاه‌ها زمانبندی خاصی را برای ارائه پایان نامه در نظر می‌گیرند که شما نیز بایستی در نظر بگیرید، پس در زمان انتخاب موضوع پایان نامه توجه داشته باشید که موضوع مورد نظر شما بیش از آنچه شما قادر یا مایل به صرف زمان هستید وقت طلب ننماید.
به محض یافتن امکان زمانبندی انجام پروژه خود را مشخص ساخته و زمانی را برای آغاز کردن و خاتمه دادن هر مرحله از برنامه اختصاص دهید. این برنامه زمانبندی را در محلی که قابل مشاهده باشد نصب نموده و با گذر زمان تاریخ‌ها را بروزرسانی نمایید. در زیر شش مرحله برای برنامه زمانبندی تعریف شده است که می‌توانید از آن برای شروع کار خود بهرمند شوید: مرحله اول: انتخاب موضوع مرحله دوم: آماده سازی پروپوزال مرحله سوم: انجام تحقیقات مرحله چهارم: نگارش پایان نامه یا رساله مرحله پنجم: به اشتراک گذاری مقاله با دیگران مرحله ششم: ویرایش پایان نامه یا رساله در صورت امکان می‌توانید با انجام تحقیقات مقدماتی از پتانسیل موجود در ایده‌های خود آگاه شده و اعتماد بنفس خود را نسبت به ادامه روند تدوین پایان نامه افزایش دهید. انجام تحقیقات مقدماتی همچنین می‌تواند میزان علاقمندی شما به موضوعی که می‌خواهید انتخاب نمایید را مشخص نموده و از پیشرفتن در مسیر اشتباه جلوگیری نماید.

 

انجام پایان‌ نامه در اهواز | مشاوره انجام پایان‌ نامه ارشد و دکتری در اهواز

انجام پایان‌ نامه در اهواز | مشاوره انجام پایان‌ نامه ارشد و دکتری در اهواز

 

گروه متخصصان “پایان نامه من” :

“گروه علمی و تحقیقاتی پایان نامه من” فعال در زمینه فعال های پژوهشی  با چندین سال سابقه پژوهش در زمینه انجام پایان نامه ارشد ، انجام پایان نامه کارشناسی ارشد ، انجام پایان نامه دکتری ، انجام پایان نامه دکترا ، انجام رساله دکتری ، انجام رساله دکترا ، انجام پروپوزال ارشد و انجام پروپوزال دکتری ، اکسپت مقاله ، پذیرش مقاله و چاپ مقالات علمی پژوهشی و چاپ مقالات ISI، کدنویسی و شبیه سازی، تحلیل آماری، ترجمه تخصصی، آموزش دروس و نرم افزارهای تخصصی و… و با کادری مجرب از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر سطح ایران (شریف، تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، شهید بهشتی، علامه طباطبایی و تربیت مدرس) آماده ارائه هرگونه خدماتی به دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در رشته های مختلف فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه و پزشکی است.

مشاوره 24 ساعته :

09199631325  و  09353132500

خطوط دارای تلگرام و واتس اپ نیز می باشد.

با مدیریت دکتر علی کیان پور