پایان نامه مهندسی برق | مشاوره انجام پایان نامه مهندسی برق
مهندسی برق :
عنوان مهندسی برق شاید برای این رشته مقداری مبهم باشد و نتواند وسعت فعالیت این رشته را پوشش دهد. به هر روی می توان گفت بطور خلاصه کار مهندس برق طراحی، تحلیل و ساخت مدارهای الکتریکی، سیستم های کنترل هوشمند و سیستم های مخابراتی است. ابعاد این مدار ها از چند نانومتر ( چیپست های الکترونیکی ) تا چند هزار کیلومتر مانند شبکه برق رسانی یک کشور متغیر است.
رد پای مهندسی برق را می توان در تک تک جنبه های زندگی روزمره افراد جامعه و همچنین اغلب صنایع و کسب و کار ها و … مشاهده کرد.
تاریخچه این رشته از آزمایش های فارادی و تسلا ( شاگرد ادیسون ) شروع شده و تا به امروز بر بر صفحات آن افزوده می شود. یقینا طیف گسترده ای از پیشرفت های جامعه بشری در زمینه تکنولوژی و حتی سایر رشته های مهندسی مانند مکانیک، عمران، شیمی و … را وام دار رشته مهندسی برق می باشیم.
این رشته مناسب چه کسانی است ؟
می توان گفت پایه و اساس این رشته مباحث فیزیک مانند الکترومغناطیس و جریان های الکتریکی و الکتریسیته ساکن و امثالهم می باشد. افرادی که دارای توانایی تحلیل چند معیاره و درک نسبتا عمیقی از مباحث فیزیکی مذکور هستند و بتوانند با استفاده از ابزار هایی که علم ریاضیات در اختیارشان میگذارد مسائل فیزیکی را بررسی و تحلیل کنند. البته واضح است که این توانایی ها طی دوران تحصیل دانشگاهی در افراد ایجاد می شود و اگر فردی علاقه کافی در مباحث مذکور را در خود می بیند یقینا با تلاش و پشتکار می توانند استعداد و علاقه خود را در محیط دانشگاه به شکوفایی برساند.
دانشجویان این رشته می بایست درک و علاقه کافی به تفکر الگوریتمیک و زبان های برنامه نویسی داشته باشند. همچنین توانایی حل مسأله فاکتور تعیین کننده است، مسائلی چون مشکلاتی که ممکن است در شبکه برق رسانی یک شهر بوجود بیاید یا نقص در عملکرد یک ربات کنترلی در خط تولید یک کارخانه که ممکن است ناشی از اختلال عملکرد یکی از مدار های آن باشد؛ لذا لازم است که یک مهندس برق بتواند با توانایی تحلیل مسأله پیش آمده و ارائه راهکار های ممکن برای رفع آن وارد عمل شود.
مطابق انتظار در اکثر گرایش ها و درس های این رشته نیاز به کار با نرم افزار های مانند : Pspice و DIG SILENT و PLS CADD و PS CAD و model SIM و همچنین زبان های برنامه نویسی مانند C و C++ و MATLAB و JAVA و … وجود دارد.
در دانشگاه :
رشته مهندسی برق شامل حدود 142 واحد درسی در طول دوره کارشناسی است.
گرایش های مهندسی برق
اکنون اکثر دانشگاه های مطرح سطح کشور برای پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی گرایش ها را از هم جدا نمی کنند، اما از حدود ترم های 5 و 6 دانشجویان هرکدام بسته به علاقه خود یکی از گرایش های مهندسی برق مانند : قدرت، مخابرات، الکترونیک، کنترل، بیوالکتریک، مکاترونیک و سیستم های دیجیتال ( فقط در دانشگاه های صنعتی شریف و دانشگاه تهران ) انتخاب می کنند.
واحد های درسی
مدار های الکتریکی 1 و 2 : ( تحلیل مدار های پایه مهندسی برق )
الکترو مغناطیس : تحلیل شناخت میدان های الکتریکی و مغناطیسی و قوانین ماکسول
الکترونیک 1 و 2 : شناخت و طراحی مدار های الکترونیکی آنالوگ
ماشین های الکتریکی 1 و 2 : تحلیل عملکرد موتور های الکتریکی و ژنراتورهای تولید برق و ترانسفورماتورها
مخابرات 1 و 2 : آشنایی با شیوه های ارسال و دریافت پیام توسط امواج
سیستم های کنترل خطی : آشنایی با سیستم هایی برای کنترل ربات ها، ماشین ها و سیستم های اتوماسیون
ادامه تحصیل :
با توجه به گستردگی فراوان رشته مهندسی برق، کسی که می خواهد جایگاه های شغلی مهم و تخصصی را کسب کند، می بایست به تناسب تخصص مورد نیاز،در دوره کارشناسی ارشد و دکتری نیز تحصیل کند.
گرایش های کارشناسی ارشد و دکترا :
مدارهای مجتمع الکترونیک
افزاره های میکرو و نانو الکترونیک
سیستم های الکترونیک دیجیتال
مهندسی فوتونیک
مهندسی فوتونیک گرایش نانو فوتونیک
مهندسی پدافند غیر عامل گرایش افا ( استتار، فریب و اختفا )
مهندسی نانو فناوری گرایش نانوالکترونیک
مهندسی نانو فناوری گرایش نانوالکترومکانیک
مهندسی سیستم های میکرو و نانو الکترومکانیک
سیستم های قدرت
برنامه ریزی و مدیریت سیستم های انرژی الکتریکی
سامانه های برقی حمل و نقل
مهندسی راه آهن برقی
مهندسی سیستم های انرژی گرایش تکنولوژی انرژی
مهندسی سیستم های انرژی گرایش انرژی و محیط زیست
مهندسی سیستم های انرژی گرایش سیستم های انرژی
مهندسی انرژی های تجدیدپذیر
مهندسی هسته ای
مهندسی هسته ای گرایش کاربرد پرتوها
مهندسی هسته ای گرایش گداخت هسته ای
مهندسی هسته ای گرایش مهندسی پرتو پزشکی
مهندسی هسته ای گرایش مهندسی راکتور
مهندسی هسته ای گرایش مهندسی فیزیک بهداشت
الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی
مخابرات میدان و موج
مخابرات نوری
مخابرات سیستم
مخابرات امن و رمزنگاری
شبکه های مخابراتی
مهندسی فناوری ماهواره
مهندسی صدا
مهندسی مخابرات امنیتی
کنترل
کنترل و علائم
مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک
مهندسی پزشکی گرایش فناوری اطلاعات
مهندسی پزشکی گرایش مهندسی ورزش
مهندسی مکاترونیک
بعد از فارغ التحصیلی :
می توان گفت در تمامی صنایع و کارخانه ها و کارگاه ها تولیدی و حتی معادن و نیروگاه ها و شرکت های مختلف و … فضای کار برای مهندسین برق وجود دارد و جزء حیاتی ترین و موثرترین مشاغل در هر فضای صنعتی محسوب می شود. از دیگر فرصت های شغلی برای این رشته می توان به کارهای نظارتی و کارشناسی ارگان های مختلف و نظارت بر تاسیسات برقی ساختمان های مسکونی و مدار های فشار قوی کارخانه ها و … اشاره کرد.
با توجه به اینکه امروزه مباحث بهینه سازی مصرف انرژی و تولید انرژی پاک (مانند : خودروهای هیبریدی و الکتریکی،انرژی خورشیدی، انرژی امواج و انرژی باد و … ) ، یکی از بروزترین موضوعات جامعه مهندسی و علمی دنیاست؛ و با توجه به سهم غیرقابل انکار انرژی الکتریکی در صنعت و زندگی روزمره مردم، قطعا موضوعات و زمینه های لازم برای کار های تحقیقاتی و high tech بسیار زیاد و می توان گفت بیشمار است.
رد پای مهندسی برق در زندگی ما انسان ها روز به روز در حال افزایش است و هر روزه ما شاهد افزایش نقش ربات ها و ماشین ها در زندگی مردم و افزایش سرعت و پهنای باند اینترنت و کوچک شدن IC ها و تلفن های همراه هوشمند هستیم.
در حال حاضر شرکت های دانش بنیان متعددی در زمینه های مختلف مهندسی برق در کشورمان در حال فعالیت هستند که هسته اصلی آن ها را دانشجویان مهندسی برق تشکیل می دهند، که در عرصه های متنوعی از فن آوری های روز دنیا حرف اول را در منطقه می زنند. لذا می توان گفت زمینه کار آفرینی برای افرادی که توانایی ایده پردازی بالایی دارند به اندازه کافی وجود دارد.
وضعیت در جهان :
در حال حاضر در سطح جهان و کشور های پیشرفته، هدف این است که همزمان با کوچکتر شدن ابعاد تراشه های الکترونیکی سرعت پردازش آن ها افزایش و از طرفی مصرف برقشان هم کاهش یابد. همچنین در صنایع نظامی هم تلاش زیادی برای افزایش دقت سیستم های پدافند دفاعی و … می شود. در زمینه بیوالکتریک ( مهندسی پزشکی ) هم امروزه شاهد ساخت اندام های مصنوعی برای انسان و حیوان و تجهیزات هرچه بروزتر و دقیق تر پزشکی مانند دستگاه های دندان پزشکی و رادیولوژی و سونوگرافی و … هستیم. در بخش دیگری از بیوالکتریک امروزه شاهد این هستیم که مهندسین در تلاشند که با کار گذاشتن تراشه ها در مغز حشرات یا کنترل مغز آن ها با استفاده از امواج مانع آسیب رسیدن به محصولات کشاورزی شوند.
مباحث هوشمند سازی مصرف انرژی مانند : خاموش شدن اتوماتیک چراغ های یک قطعه از بزرگراه ها هنگامی که ماشینی از آنها عبور نمی کند، روشن بودن سیستم های گرمایشی و سرمایشی و روشنایی خانه ها فقط هنگامی که به آن نیاز داریم یا در آن قسمت خانه حضور داریم و مباحث و اهدافی از این قبیل، از چشم انداز های آتی گرایش قدرت مهندسی برق محسوب می شود.
از دانشگاه های برتر در این رشته می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1
Massachusetts Institute of Technology (MIT)
United States
2
Stanford University
United States
3
University of California, Berkeley (UCB)
United States
4
University of Cambridge
United Kingdom
5
University of California, Los Angeles (UCLA)
United States
6
National University of Singapore (NUS)
Singapore
مهندسی برق
معرفی از نگاهی دیگر
مقدمه :
اگر نگاهي به اطرافمان بيندازيم، انبوهي از وسايل برقي را خواهيم ديد. امروزه زندگي بدون وسايل الكتربكي غير ممكن شده است. پس براي استقلال و همگامي با رشد جهاني نيازمند متخصصاني هستيم كه با اندوختن توشه علمي به كسب تكنولوژيهاي جديد اقدام كنند.
با نگاهي اجمالي به صنعت در مي يابيم كه در ابتدا (از رنسانس با قرن بيستم) تمام ابزارها و صنايع، مكانيكي بوده اند و مهندسي عموماً به طراحي و ساخت اين وسايل مكانيكي اطلاق مي شد، اما با به كارگيري الكتريسيته در صنايع، از حجم ابزارها و دستگاهها كاسته شد و صنايع پيچيده تر گرديد.
رشته برق در آغاز با مكانيك همراه بود و الكترو مكانيك خوانده مي شد، اما با رشد و پيشرفت چشمگير اين رشته، رشته برق راه خود را از مكانيك جدا كرد و به عنوان يك رشته مستقل مطرح گرديد. با توجه به وسعت صنعت برق و پيشرفت زياد آن، اين رشته خود به چند گرايش تقسيم شده است. به دليل استقبال بي نظير از اين رشته در 30 سال اخير، برجسته ترين استعدادها به اين رشته جذب شده اند. اين به نوبه خود باعث ارتقاي سطح علمي و پژوهشي و اعتبار روز افزون دانشگاه هاي ايران در جهان شده است.
هم اكنون، دانشكده هاي برق كشور به لحاظ كادر علمي و امكانات، در حدي قابل مقايسه با دانشگاه هاي معتبر دنيا هستند. كامپيوتر به عنوان يك وسيله الكتريكي، از مصنوعات و توليدات رشته برق است. در گذشته، مسايل مربوط به كامپيوتر در رشته برق مطرح مي گرديد، اما با گسترش روز افزون آن، اينك از رشته برق جدا شده است و به عنوان يك رشته مستقل مطرح گشته است. با اين حال، دانشگاه هايي هنوز اين دو را يك رشته حساب مي كنند كه يك دانشكده به آن اختصاص مي دهند. رشته كامپيوتر از دو بخش تشكيل مي شود، سخت افزار و نرم افزار، گرايش سخت افزار، به مسايل الكترونيكي و فني كامپيوتر توجه دارد، اما گرايش نرم افزار، به برنامه نويسي و نحوه كاربرد و استفاده از كامپيوتر در مصارف مختلف مربوط مي گردد.
از اين تعريف معلوم مي شود كه بخش سخت افزار، بيشترين شباهت را با رشته برق دارد و دانشجويان رشته برق از تبحر خاصي در مسايل مربوط به آن بهره مند هستند. بدين رو كساني كه به جنبه سخت افزار كامپيوتر علاقه مند هستند، مي توانند با انتخاب دروس اختياري خود (ضمن تحصيل در رشته برق)، با اين حوزه نيز آشنا گردند. رشته برق در مقطع كارشناسي به چهار گرايش؛ مخابرات، كنترل، قدرت و الكترونيك تقسيم مي شود. دانشجويان در ابتدا بدون تعيين گرايش و همگي تحت عنوان رشته برق به تحصيل مي پردازند. متقاصيان هر گرايش پس از گذراندن دروس پايه و اصلي، با توجه به معدل دروس گذرانده شده و ظرفيت و توان علمي هر دانشكده به انتخاب گرايش مي پردازند.
گر چه رشته برق به گرايش هايي تقسيم شده كه دانشجو حداكثر در يك زمينه تخصص مي يابد اما برنامه هاي آموزشي طوري تدوين شده كه دانشجو را براي كار در هر چهار گرايش آماده مي كند و دانشجويان مي توانند با قدري مطالعه بيشتر در گرايش هاي ديگر نيز به كار بپردازند.
بازار كار رشته برق وسعتي به اندازه تمام وسائل برق دارد و اين يك شوخي نيست. كافيست مثال ها را بخوانيد تا به بازار كار پي ببريد البته مثال ها مربوط به گرايش هاي رشته برق است.
شناخت، نحوه عملكرد و چگونگي نگهداري و بهره برداري، تجزيه و تحليل و طراحي سيستم هاي مخابراتي، مكانيزم بلندگوها، ارتباطات تلفني بين شهرها و سراسر كشور، فيبرنوري، ارتباطات موبايل، ارتباطات راديويي، ارتباطات بي سيم، محاسبه مكان هاي مناسب براي نصب تقويت كننده، خطوط انتقالي، امواج مايكروويو، آنتن، دستگاه هاي فرستنده و گيرنده، چگونگي پردازش و بازيابي امواج و سيگنال هاي دريافتي، اينترنت انتقال داده ها، ارتباطات ماهواره اي و ساخت رادارها، اصول رادار و رديابي، ارتباطات مخابراتي بين يگان هاي نظامي درگرايش كنترل، كنترل دماي كوره، كنترل دور الكترو موتور، كنترل موشك، هواپيما، سفينه، ارتفاع آب و كنترل جريان و ولتاژ يك سيستم در گرايش قدرت كليه امور مربوط به خطوط انتقال برق، عايق كاري، فشار ولتاژ، فاصله كابل ها، جنس دكل، ارتفاع دكل، ترازيستورها، آشنايي با روش هاي توزيع و پخش جريان در يك كارخانه، ساختمان يا يك شهر در گرايش الكترونيك، بردهاي كنترل آسانسور، بردهاي كنترل فرايندهاي شيميايي، بردهاي كنترل، دستگاه هاي صنعتي، طراحي مدارهاي الكترونيكي.
موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه رشته مهندسی برق
طراحی کنترل کننده خود تنظیم PI برای یک سیستم غیرخطی به روش جدولبندی بهره فازی
ارزیابی فازی تاثیر راهکارهای بلند مدت مدیریت سمت مصرف بر روی الگوی بار و کاهش قدرت بازار در محیط تجدید ساختار یافته
طراحی و شبیهسازی مبدل داده در سیستمهای فرا پهن باند
جایابی شیفت دهنده فاز برای کنترل تراکم در سیستمهای قدرت تجدید ساختار شده
تشخیص نفوذ ناشناخته در شبکههای کامپیوتری با رویکرد فازی
بررسی و آنالیز لیزر نیمه رسانای توان بالا با ساختار چاه کوانتومی GaAs/AlGaAs با ملاحظه آثار پارامترهای غیرخطی
بازیابی بار شبکههای توزیع با در نظر گرفتن تولید پراکنده
طراحی کنترلگر AQM با استفاده از مدل جریان سیال بر پایه مکانیزم کنترل جریان TCP-Westwood
طراحی کنترل کننده مقاوم تناسبی – انتگرالگیر – مشتقگیر برای تنظیم کننده خودکار ولتاژ ژنراتور سنکرون به روش نظریه پسخوراند کمی
مسیریابی و تخصیص طول موج در شبکههای تمام نوری
طراحی و آنالیز کنترلکنندههای چند متغیره به کمک گرافیک کامپیوتری
تشخیص هویتگوینده توسط کامپیوتر
طراحی ماشینهای القائی سه فاز با راندمان بهینه
تسهیم کننده رقمی – آماری صوت، تصویر، متن و داده – STA
شناسایی ساختاری حروف دستنویس فارسی
بهینهسازی روش PWM در کنترل موتور القائی به روش کنترل برداری
طراحی و پیادهسازی لایههای فیزیکی و ارتباط داده شبکه X.25
شناسایی پارامترهای ژنراتور سنکرون
آشکارسازی اهداف راداری در کلاترونویز
تصدیق هویت گوینده توسط کامپیوتر
کاهش نویز محیطی از سیگلنال صحبت
ناحیهبندی و بازیافت اثر انگشت
بهبود کیفیت سیستمهای بازشناسی و کدکنندههای برداری و قطعهای صحبت با تغییر متکلم
آنالیز CCD و کاربرد آن در فیلترهای متقاطع وفقی
کاربرد ژنراتورهای القائی در نیروگاههای آبی کوچک
شبیهسازی پیوند PN در حالت گذرا با استفاده از روش Finite-Element.
بررسی تاثیر عوامل موثر بر کیفیت سرویس در شبکههای سوئیچینگ بر چسبدار چند پروتکلی (MPLS) با استفاده از شبیهسازی
شبیهسازی نرمافزاری اثرات لیزرهای نئودیمیم یاگ و دیود بر بافت بیولوژیکی به منظور ارزیابی قیاسی کاربرد آنها در جراحی
کنترل و مانیتورینگ یک دستگاه تهویه مطبوع با یک کنترلگر منطقی برنامهپذیر
تحلیل آنتنهای آرایه فازی ریزنواری به روش FDTD
کنترل موتور القایی به روش کنترل غیر خطی مقاوم
پخش بار بهینه مقید به قیود امنیت ماندگار شبکه در سیستمهای قدرت با دسترسی باز
طراحی شبکه تغذیه آنتن مالتی بیم با استفاده از ساختارهای DGS
برنامهریزی بهینه شبکههای توزیع در حضور تولید پراکنده
کنترل پیش بین مقاوم با بازخورد خروجی برای سیستمهای دارای عدم قطعیت چند وجهی
آشکارسازی بیدرنگ عیوب بافتی پارچه
روش مطلوب برنامهریزی مشارکت واحدها با هدف بهبود رفاه اجتماعی در بازار برق
طراحی سیستم انعطافپذیر ارتقاء کیفیت توان
بهبود الگوریتم SPIHT در فشرده سازی دوبعدی سیگنال ECG
طراحی و شیبه سازی لیزر تصادفی مبتنی بر نانو ذرات ZnO
طراحی کنترلگر چند منظوره با استفاده از نامساویهای ماتریسی خطی تعمیم یافته
ارائه یک الگوریتم همگرای همدستهبندی موازی فازی و بکارگیری آن در شناسایی و کنترل
تخمین بار در شبکههای توزیع با دادههای زمان واقعی محدود با استفاده از استخراج داده
برنامهریزی توسعه شبکههای انتقال بزرگ ترکیبی HVAC/HVDC تحت عدم قطعیتها
تحلیل آسیبپذیری شبکههای کامپیوتری
مدلسازی و تحلیل تقویت کننده لیزری نیمه هادی (موج رونده)
طراحی و پیادهسازی یک پردازنده رمز برای الگوریتم RSA
تثبیت و ادغام تصاویر پزشکی
ارزیابی ارائه دهندگان خدمات اینترنت در برابر حملههای از کاراندازی سرویس (بررسی موضوع و ارائه راه حل)
طراحی فیلتر دیجیتال تاخیر کسری متغیر
طراحی بسته نرمافزاری پردازش تصاویر درسیستم لنزومتر اتوماتیک
شبیهسازی سیستم ارتباط داده از طریق ماهواره کم ارتفاع
تلفیق چند گیرنده GPS جهت افزایش سرعت رفع ابهام فاز
بهبود کیفیت طبقهبندی سیگنالهای خواب به کمک تلفیق تصمیم
تعیین بهینه ذخیره چرخان در مساله در مدار قرار گرفتن نیروگاهها با استفاده از آلگوریتم ژنتیک
طراحی و تحلیل تضعیف کننده متغیر پیوسته کنترل شده با ولتاژ
کنترل تراکم با روش مقاوم برای شبکههای با سرویس متنوع
طراحی کنترل مقاوم برای سیستمهای حرکت از راه دور (Teleoperation)
طراحی و پیادهسازی یک سیستم بازشناسی گفتار پیوسته زبان فارسی بوسیله ترکیب شبکه عصبی و مدل پنهان مارکوف
بهبود قابلیتهای برقراری مجدد سرویس در شبکه MPLS
طراحی یک کنترل کننده تطبیقی تنظیم PID بر اساس نمونهگیری چند نرخی از خروجی سیستم
طراحی سیستم اتوپایلوت دیجیتال
شبیهسازی دو بعدی پیوند P-N در حالت پایدار با استفاده از روش (FINITE ELEMENT)
طراحی گرافیکی شبکه قدرت چند ماشینی
شبیه سازی سیستم اتوپایلوت دیجیتال
طراحی تراشه ASIC برای محاسبه گشتاورهای تصویر
تایید هویت اثر انگشت مبتنی بر ویژگیهای غیر مینوتیا
طراحی و شبیهسازی مدار باند پایه یک گیرنده OFDM
شبیهسازی عددی انتشار چند پالس سالیتونی در طول موجهای متفاوت در فیبر نوری
سنجش از دور گازها با استفاده از لیزر
طرح و ساخت تقویتکننده باند پهن قدرت زیاد UHF
بررسی نوسانات فرکانس کم در شبکه قدرت ایران
بررسی و طراحی جهت ساخت یک سیستم LADAR برای تشخیص و سنجش از دور گازها
طراحی و شبیهسازی سنجش باند پایه فرستنده OFDM
طراحی کنترل کننده مدلغزشی فازی برای سیستم ترمز ضد قفل
بازشناسی دست نوشته برخط فارسی
درجهبندی کیفی سیب بر اساس خرابیهای سطحی
طراحی آنتن آرایهای یکسوساز کوچک شده با راندمان تبدیل بالا در باند فرکانسی WiMAx
مدلسازی انتقال حرارت در بافت جهت شبیهسازی تصویربرداری حرارتی
حذف تداخل باند باریک در سیستمهای مخابراتی CDMA با کمک روشهای مبتنی بر پیش پردازش
تحلیل آربیتراژ بین انرژی و توان راکتیو در بازار برق
ترکیب طبقهبندها با تاکید بر گوناگونی آنها
بهبود مشخصات پرتو در تصویربرداری اولتراسوند توسط روشهای پردازش سیگنال
طراحی و پیادهسازی یک سیستم بازشناسی گفتار فارسی جهت استفاده در اپراتور خود کار تلفنی
برنامهریزی توسعه توام پستها و خطوط فوق توزیع
سنتز صفر در الگوی تشعشعی آرایه آنتن مایکرواستریپ در ساختار استوانهای
برنامهریزی توسط شبکه انتقال برق مبتنی بر بازار رقابتی
توسعه استراتژیهای جدید کنترلی برای پایداری ولتاژ شبکههای چند ماشینه
ارائه راهکاری جهت شاخصگذاری بمنظور بهبود کارایی در پایگاههای دادهای DNA
تخمین مشخصات پوست با استفاده از فراصوت
ارزیابی احتمالاتی ATC با در نظر گرفتن قیود قابلیت اطمینان
طبقهبندی تصاویر سنجش از دور با ابعاد زیاد و نمونههای آموزشی محدود
بهبود قانون هدایت یک موشک زمین به هوا
طراحی تراشه ASIC برای عملیات بیدرنگ مورفولوژی در پردازش تصویر باینری.
سنتز آنالیز فیلتر میکرواستریپی میانگذر کوچک جدید با استفاده از خطوط انتقال تزویج شده
مدلسازی سیستم اپتیکی میکروسکوپهای اسکنری لیزری همکانونی
شبیهسازی عددی انتشار سالیتونهای فمتو ثانیهای در فیبر نوری با اختلال پاشندگی پلهای
لبخوانی مجموعه محدودی از کلمات فارسی
ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم قدرت مرکب با استفاده از معادل سازی و کاهش ابعاد شبکه
طراحی کنترلر فازی برای کنترل دما و سرعت توربین گاز
بهینهسازی عملکرد تخمینگر جهت برخورد موج توسط شبکه عصبی با رهیافت الگوریتم ژنتیک و کلنی مورچهها
بهبود مشخصههای آنتن با استفاده از ساختارهای باند ممنوعه الکترومغناطیسی بعنوان رولایه
افزایش پهنای باند در آنتنهای تشدید عایقی مستطیلی
مدلسازی و شبیه سازی تکنیک ترکیبی لیزر – اولتراسوند
طراحی کمتوان بخش باند پایه دریک گیرنده فراپهن باند
استفاده از تئوریبازی با اطلاعات ناکامل در بازار رقابتی برق
ارائه یک روش جدید آشکارسازی برای سیستمهای مخابراتی چند ورودی – چند خروجی با ساختار فضا – زمان لایهای
دیدگاهتان را بنویسید