دوره آموزش CCNA نرم افزارها و برنامه های کامپیوتری بخش مهمی در مباحث فناوری اطلاعات هستند . در این زمینه وجود شبکه در کنار دیگر نرم افزارها و همچنین سخت افزار های کامپیوتری باعث شده که شبکه و تمامی مباحث مربوط به آن یکی از پرطرفدارترین زمینه های مطالعه و انتخاب شغل افراد علاقمند در فناوری اطلاعات باشد .هرگاه که نام شبکه و تجهیزات آن به گوش می خورد ، غیر ممکن است که نام سیسکو در این بین مطرح نشود . شرکت عظیم سیسکو ، با توجه به گستردگی تولیدات و همچنین تنوع محصولاتش در زمینه ی تجهیزات سخت افز...

⊕ شما عزیزان اگر بخواهید در کلاس های حضوری دوره مهندسی شبکه CCNA حضور پیدا کنید باید بیش از شش ماه زمان و حدود مبلغی بالای ” 3 میلیون تومان” برای این دوره هزینه کنید اما می توانید با پرداخت فقط 150.000 تومان و مدت زمان کمتر از یک ماه از صفر تا صد دوره را در منزل بیاموزید.


در این دوره چه آموزش داده می شود؟

آشنایی با مدارک شبکه جهت ورود به بازار کار

مدارک مربوط به شبکه معمولاً با نام برندهای فروشنده تجهیزات شبکه یا کمپانی های مشهور شبکه نامگذاری شده اند. این دوره ها بر اساس گستردگی و میزان پوشش مطالب، به سطوح مختلفی مانند مقدماتی، متوسط و متخصص تقسیم می شوند و برای طی مسیر آموزش، دانش پذیر می بایست از سطح مقدماتی شروع کرده و به تدریج به بالاترین سطح برسد.

برای آشنایی شما دوستان با دوره های آموزش شبکه، تصاویر مربوط به مسیر آموزشی (RoadMap) دوره های سیسکو و مایکروسافت، ارائه شده است. این تصاویر مراحل رسیدن به درجه حرفه ای دوره های شبکه را نشان می دهد.

از کجا شروع کنم؟

شما برای شروع باید از سطوح مقدماتی شروع کرده و به تدریج وارد سطوح پیشرفته تر شوید. به عنوان اولین دوره آموزشی، پیشنهاد می شود که ابتدا دوره نتورک پلاس (+Network) یا همان CCENT گذرانده شود. این دوره آموزشی کوتاه مدت، پیش نیاز تمام دوره های آموزش شبکه (مایکروسافت و سیسکو) بوده و شما را با مبانی شبکه آشنا می سازد.

یک شبکه کامپیوتری از دو بخش سخت افزار و نرم افزار تشکیل می شود. بخش سخت افزاری شامل کابل ها و تجهیزات شبکه می باشد و بخش نرم افزاری نیز شامل سیستم عامل موجود بر روی سرور و کلاینت ها و تنظیمات نرم افزاری شبکه می باشد.

تمرکز دوره های مایکروسافت روی نرم افزار شبکه بوده و تمرکز دوره های سیسکو روی تجهیزات سخت افزاری شبکه می باشد. این دو گرایش از شبکه، اولیتی نسبت به هم نداشته و آموختن هر دو گرایش به یک اندازه ضروری خواهد بود.

بنابراین پیشنهاد می شود پس از گذراندن دوره +Network ، دوره های مایکروسافت و سیسکو به صورت موازی پیش برده شود. دوره های مایکروسافت با فراگیری پیکربندی ویندوز کلاینت آغاز شده و به MCSM ختم می شود. دوره های سیسکو نیز با CCNA آغاز شده و بالاترین درجه آن CCIE می باشد که در حال حاضر (۲۰۱۸) در ایران کمتر از ۵۰ نفر به این درجه دست یافته اند.

پس از گذراندن چه دوره هایی می توانم استخدام شوم؟

اولین جایگاه شغلی مناسب با درآمد عالی که شما می توانید به آن دست پیدا کنید، ادمین شبکه می باشد. شما با گذراندن دوره آموزش شبکه MCSA شانس زیادی برای استخدام در این جایگاه را خواهید داشت چرا که در بسیاری از سازمان ها و شرکت ها کامپیوترها چه Client و چه Server از محصولات مایکروسافت و نسخه های مختلف ویندوز استفاده می کنند و دوره MCSA شما را برای داشتن این موقعیت شغلی کاملاً آماده می سازد.

حداقل مدارک مورد نیاز برای استخدام ادمین شبکه
Network plus
Configuring Windows 10 – Client
MCSA
CCNA Routing and Switching

مشخصات دوره :

  • نوع بسته : ویدئویی و فارسی + جزوات فارسی آموزشی
  • سطح بسته : از مبتدی تا پیشرفته
  • موضوعات آموزشی : از صفر تا صد
  • تاریخ آپدیت : این بسته ، خودکار با آخرین نسخه آموزشی نرم افزارها می باشد.
  • دریافت بسته : کاربر عزیز میتوانید این بسته را از طریق بخش مربوطه، به صورت پستی دریافت کنید

اهداف آموزش

  • دوره آموزش CCNA

نرم افزارها و برنامه های کامپیوتری بخش مهمی در مباحث فناوری اطلاعات هستند . در این زمینه وجود شبکه در کنار دیگر نرم افزارها و همچنین سخت افزار های کامپیوتری باعث شده که شبکه و تمامی مباحث مربوط به آن یکی از پرطرفدارترین زمینه های مطالعه و انتخاب شغل افراد علاقمند در فناوری اطلاعات باشد .هرگاه که نام شبکه و تجهیزات آن به گوش می خورد ، غیر ممکن است که نام سیسکو در این بین مطرح نشود . شرکت عظیم سیسکو ، با توجه به گستردگی تولیدات و همچنین تنوع محصولاتش در زمینه ی تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری در زمینه ی شبکه به عنوان پرجمدار میدان در فناوری اطلاعات شناخته می شود . 
شرکت بزرگ cisco با توجه به جایگاه ویژه اش در سطح بین المللی ، علاوه بر تولید محصولات سخت افزار و نرم افزاری ، ارایه دهنده ی دوره های آموزشی خاص در سطوح مختلف و همچنین گواهینامه ها و مدارک معتبر فنی بوده است که در بین متخصصین در امور شبکه به مدارک سیسکو شناخته شده اند . مدارک سیسکو به علاقمندان و تکنسین های راه اندازی شبکه کمک می کند تا با دریافت مدارک فوق ، آینده ی کاری و مالی خود را تنظیم کنند . 
ابتدایی ترین دوره ی سیسکو CCNA می باشد که یکی از پرطرفدارترین دوره های اموزشی شبکه محسوب می شود . افرادیکه مدرک CCNA را دارند از توانایی و تکنیک های لازم به منظور استفاده از تجهیزات سیسکو و راه اندازی شبکه برخوردارند.

  • مدرک CCNA

CCNA مخفف عبارت Cisco Certified Networking Associate بوده که معادل مدرک دستیار متخصص شبکه می باشد . شرکت بزرگ سیسکو ، برای افراد و متخصصینی که با تجهیزات و روتر های سخت افزار سیسکو کار می کنند کلاسهای اموزشی متنوع و در سطوح مختلفی ارایه نموده است که در این میان آموزش مقدماتی این دوره ها، دوره ی CCNA می باشد که در واقع قدم اغازین افراد برای اخذ مدارک سطوح بالاتر می باشد . متخصصین و همچنین مهندسین در امور شبکه همگی بایستی در ابتدا این دوره را گذرانده باشند . به واقع دوره های آموزشی سیسکو از علاقمندان متخصصین حرفه ای می سازد که توانایی کنترل روترها و دیگر تکنولوژییهای مرتبط در این زمینه را دارد .  
دوره ی CCNA زمینه ی آشنایی و تسلط هرچه تمامتر شما با مباحث اصلی مربوط به شبکه اعم از نصب ، پیکربندی و فعال کردن روتر و سوئیچ ها را فراهم می سازد . این دوره شامل مباحث دیگری نیز هست که شامل WAN,LAN,IP ROUTING مدیریت ترافیک های شبکه ، دیتا سنتر و زیر ساخت های امنیتی ، مدیریتی و .. می باشد . 
سخت افزار های سیسکو به عنوان سریع ترین روترها و سوئیچ هایی شناخته می شوند که ظرفیت ارتباطات و سرویس های یک شبکه ی شرکتی را دارا هستند . قابلیتهای تجهیزات سیسکو به گونه ایست که نه تنها برای افرادیکه با آن کار می کنند بلکه برای مشتریان آنها باعث بهبود تجربه و روند رشد اطلاعاتی خواهد شد و این وجه تمایز تجهیزات سیسکو نسبت به دیگر شرکت های تولید کننده ی محصولات شبکه می باشد . 
در صورتیکه دوره ی اموزشی خود را در یک مرکز معتبر گذرانده و یا مدرک آن را دارا باشید می توانید در آزمون های بین المللی سیسکو شرکت کرده و مدارک بین المللی آنرا دریافت کنید . شما با اخذ مدارک سیسکو ، از لحاظ شروع کار و وضع در امدی با مشکلی مواجه نخواهید شد.
در حال حاضر شرکت های بزرگ و کوچک اعم از خصوصی و دولتی از محصولات سیسکو استفاده می کنند و بدیهیست که دریافت مدارک سیسکو ، فرصت های شغلی بسیاری را برای دارندگان مدرک CCNA چه در داخل و چه خارج از کشور مهیا می سازد . 

  • امتیاز های شغلی دارندگان مدرک CCNA

امروزه تمامی شرکت ها و موسسات معتبر تقریبا تمامی امور اداری ، مالی ،مدیریتی و …خود را از طریق راه اندازی شبکه و اینترنت انجام می دهند که متعاقبا دارا بودن یک زیر ساخت مناسب و مطمئنی که در مقابل حملات هکرها مقاومت داشته باشد ، ضروریست . دارندگان مدرک CCNA این اطمینان را در کارفرمایش ایجاد می کند که نه تنها می توانند نصب شبکه و امور مربوط به آن را انجام دهد بلکه می تواند عیب یابی و ایمنی شبکه و ارتقای آن را در سطحی وسیع انجام دهند.
بنابر این توضیحات کافیست که دارندگان مدرک CCNA برای اشتغال اقدام کرده و مشاهده کنند که چه فرصتهای شغلی مناسبی در پیش روی انهاست . 
برای مثال می توانند به عنوان ادمین شبکه ، کارشناش ارشد شبکه ، سرپرست فناوری اطلاعات ، ادمین سیستم و … مشغول به کار شوند . 
مدرک CCNA نه تنها در ایران بلکه در سطح بین الملل یکی از پر متقاضی ترین مدارک در زمینه ی IT میباشد . بعد از گذراندن دوره ی CCNA و اخذ مدرک آن می توانید در دوره های CCNP ,CCIP و دیگر دوره های مرتبط  شرکت کرده و جایگاه شغلی خویش را ارتقا دهید . 

  • تاریخچه شرکت سیسکو 

شرکت سیسکو یک شرکت معتبر و گسترده ی آمریکایی میباشد که مرکزیت آن در شهر سن خوزه قرار دارد . شرکت سیسکو تولید کننده ی تجهیزات شبکه و محصولات مرتبط با آن می باشد که با نامهای تجاری ساینتیفیک ، لینکسیس ، آتلانتا به جهان ارایه می کند . در ابتدا شرکت سیسکو فقط تولید کننده ی روترهای چند پروتکل بود اما امروزه محصولات بسیار متنوعی در این زمینه تولید می نماید . 
سیسکو در سال 1984 توسط لن بزاک و سندی لرنر تاسیس شد و در سال 1990 به سهامی عام تبدیل شد و سهام شرکتی آن را در بازاربورس به فروش رساندند . امروزه بزرگترین روترها توسط شرکت عظیم سیسکو طراحی می شوند .
همزمان با گسترش داخلی شرکت و عقد قرار داد با تعدادی از شرکت ها ی دیگر ، سیسکو وارد بازار تولید قطعات دیگر کامپیوتر به جز روتر شد و بعد از آن موفق به خرید شرکت معروف Linksys شد و سطح آنرا تا رتبه ی اول شرکت های تولیدی قطعات مربوط به سیستم ارتقا داد . 
فعالیتهای شرکت سیسکو فقط محدود به تولید و طراحی قطعات کامپیوتری نیست بلکه فعالیت های دیگری در زمینه ی آموزش طراحی شبکه و راه اندازی و نگهداری آن دارد که تا به حال در بیش از 150 کشور دنیا مراکز آموزشی دایر نموده است . 
در راستای آموزش و اهداف عالی درزمینه ی نصب و راه اندازی شبکه ، مرکز آموزش مجازی پایان نامه من اقدام به برگزاری دوره های CCNAو CCNP نموده است . این مرکز با برگزاری دوره ها در قالب بسته های پستی و به صورت آنلاین ضمن صرفه جویی در زمان و هزینه کلیه ی اطلاعات و دانش مرتبط را در اختیار دانش پذیران قرار می دهد . 
مرکز اموزش مجازی پایان نامه من، به کلیه ی فراگیران دوره پس از اتمام آن ، مدرک و یا گواهینامه ی معتبر اعطا کرده تا از این طریق راه ورود به عرصه ی کار و اشتغال برای فراگیران فراهم شود . 

امروزه با توسعه و گسترش تکنولوژی و همچنین نرم افزاری شدن فعالیتها ی اداری ، اکثر سازمانها وموسسات به منظور اتوماسیون اداری ، از سیستم های  شبکه ای کامپیوتری بزرگ و کوچک استفاده می کنند که این امر باعث شده که نیاز به افراد ماهر و حرفه ای در انجام فعالیتهای مربوط به شبکه های کامپیوتری روز به روز بیشتر شود. از این جهت افرادی که علاقمند به انجام امور شبکه ی کامپیوتر می باشند بعد از فراگیری اصول کلی شبکه ، می توانند دوره های CCNA را گذرانده و گواهینامه ی CCNA   را دریافت کنند . 
دارا بودن گواهینامه ی CCNA  سبب می شود که بتوانید در کلیه ی زمینه های ISP مشغول به کار شوید و یا در صورت تمایل خود به عنوان یکی از افراد کلیدی در سیستم های فنی فناوری اطلاعات سازمانها ، نهادها ، موسسات و …. مشغول به کار شوید . پس فرصت را از دست ندهید و همین الان در دوره ی آموزشی مهندسی شبکه CCNA  ، مرکز آموزش مجازی پایان نامه من شرکت کنید و گواهینامه ی CCNA  را دریافت کنید . 
 

پیش نیاز های این دوره آموزشی

پیش نیاز این دوره آموزشی دوره network plus می باشد.

سر فصل مطالب

فصل اول    

  • OSI and TCP/IP Model   
  • بخش اول:OSI Layer and TCP/IP Layer    
  • بسته بندی کردن داده ها در هر لایه    
  • مدل چهار لایه ای TCP/IP  
  • مدل چهار لایه ای TCP/IP   
  • خلاصه    

فصل دوم    

  • راه اندازی و پيکربندی Cisco IOS    
  • بخش اول :معرفی و آشنایی با Cisco IOS    
  • IOS  
  • مروری بر نحوه راه اندازی سخت افزارهای سيسکو    
  • راه های دسترسی به تجهيزات سيسکو   
  • CLI   
  • خلاصه   
  • بخش دوم : آشنايی با Router    
  • راه اندازی اوليه روتر    
  • Set up Mode و تنظيمات اوليه روتر    
  • استفاده از کليدهای ميانبر در CLI    
  • بررسی حافظه های RAM و NVRAM    
  • بخش سوم : معرفی پروتکل IP و تنظيم آن روی Cisco Router    
  • CLI و Mode های مختلف    
  • AUX Password   
  • Console password    
  • تنظيمات اضافی پورت Console    
  • Interface Mode و تنظيم آن    
  • Serial Interface  و تنظيم آن    
  • فعال و غيرفعال کردن یک اینترفيس    
  • IP Address   
  • ساختار IP Address    
  • کلاسهای مختلف IP    40
  • Host Address    
  • Subnet mask   
  • محاسبه رنج IP Address های یک شبکه به کمک IP Address    
  • بخش چهارم:  مدیریت و منابع سخت افزاریCISCO Device    
  • مراحل بوت شدن روتر   
  • اجزای داخلی یک روتر    
  • توابع ROM  :    
  • Router Startup    
  • بارگذاری IOS در حافظه RAM   
  • فرمان Show Flash    
  • خلاصه    

فصل سوم    

  • مسيريابی براساس Cisco Routers   
  • بخش اول : مروری بر مسيريابی    
  • مسيریابی چيست ؟  
  • معرفی    Dynamic Routing  و Static Routing    
  • معرفی روش مسيریابی Static    
  • تنظيم Static Route    
  • Default Route    
  • بررسی نحوه عملکرد static Route    
  • معرفی EGP ، IGP ، AS    
  • Administrative Distance  

فصل چهارم 

  • بخش اول:معرفی و آشنایی با CISCO Switch    
  • بررسی عملکرد سوئيچ در مرحله POST    
  • پیکربندی سوئيچ 2950   
  • بررسی وضعيت پورتهای یک سوئيچ    
  • بخش دوم:بررسی و عملکردسوئیچ های لایه 2    
  • وظایف سوئيچ های لایه ٢   
  • فيلتر شدن فریم ها   
  • نحوه انتقال فریم ها توسط سوئيچ 
  • Cut-Through   
  • Loop و نحوه رخ دادن و مهار آن  
  • بخش سوم:معرفی پروتکل STP و نقش آن در جلوگیری از LOOP   
  • بررسی پروتکل STP    
  • بخش چهارم:Virtual link و نقش آن در مدیریت ترافیک   
  • مفهوم VLAN   
  • عضویت در VLAN به روش Dynamic VLAN  
  • قراردادن منطقی پورتها در VLAN مورد نظر  
  • بخش پنجم: Trunk و نقش آن در هدايت ترافيک تفکيک شده شبکه   
  • Trunk و نقش آن در انتقال ترافيک VLAN ها    
  • Tag زدن به هر فریم جهت انتقال در Trunk   
  • 802.1 Q به عنوان یک استاندارد لایه دوم   
  • Native VLAN   
  • بخش ششم VTP و نقش آن در مديريت شبکه Switching   
  • ویژگی های پروتکل VTP    
  • Mode های مختلف پروتکل VTP    
  • VTP Pruning  
  • تنظيم پروتکل VTP روی یک سوئيچ   
  • تنظيم : VTP Server   
  • تنظيم VTP Client   
  • بررسی عملکرد VTP روی یک سوئيچ   

فصل پنجم  

  • NAT    
  • (Network Address Translation) NAT   
  • معرفی مفاهيم اوليه NAT و انواع آن    
  • و نحوه پيکربندی آن    195
  • Dynamic NAT With Overload    
  • پيکربندی: Dynamic NAT With Overload    
  • راه اندازی Dynamic NAT with Overload در یک مثال   
  • نحوه پاک کردن رکوردهای موجود در NAT Table    
  • دلایل عدم رکورد در NAT Table   

فصل ششم    

  • WAN Connection  
  • بخش اول : برقراری يک ارتباط Point-to-Point ازطريق اينترفيس Serial    
  • بررسی شبکه WAN    
  • انواع ارتباطات  
  • اینترفيس Serial    
  • بررسی پروتکلهای WAN در لایه دوم    
  • بخش دوم:  HDLC و PPP   
  • پروتکل HDLC و بررسی فریم آن    
  • پيکربندی پروتکل HDLC    
  • مروری بر پروتکل PPP    
  • اجزای پروتکل لایه ای PPP    
  • گزینه های زیرلایه LCP از پروتکل PPP    
  • برقراری یک PPP Session بين دو نقطه  
  • پروتکل های تأیيد اعتبار در PPP   
  • پروتکل های تأیيد اعتبار در PPP   
  • نحوه تنظيم پروتکل PPP    
  • مثالی از تنظيم :CHAP    
  • بخش سوم:  Frame Relay   
  • مروری بر Frame Relay    
  • اصطلاحات شبکه  Frame Relay   
  • سيگنالهای مورد استفاده از Frame Relay    
  • نحوه برقراری یک ارتباط لایه دوم توسط Frame Relay   
  • هدایت فریم ها در شبکه Frame Relay به کمک DLCI   
  • بخش چهارم : پيکربندی و مانيتورينگ Frame Relay   
  • تنظيمات اوليه پروتکل Frame Relay    
  • تنظيم اینترفيس منطقی (Subinterface)  
  • پيکربندی اینترفيس منطقی در حالت Point-to-point    
  • پيکربندی اینترفيس منطقی در حالت Multipoint   
  • بررسی فرمان Show interface    
  • بررسی فرمان Show frame-relay pvc   
  • مطالعه آزاد    
  • 3G   
  • آشنايي با VPN    
  • SSH
مشاهده بیشتر

نظرات

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دوره آموزشی مهندسی شبکه CCNA”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا برای ارسال یا مشاهده تیکت به حساب خود وارد شوید