موضوع مناسب مقاله چگونه انتخاب کنیم ؟
موضوع مناسب مقاله چگونه انتخاب کنیم؟
موضوع مناسب مقاله :
تمامی دانشجویان چه برای تحقیق های دانشگاهی و چه ارائه کردن مقالات نیازمند موضوع برای تحقیق هستند و از منابع موجود برای تحقیق استفاده میکنند انتخاب موضوع تحقیق مرحله سختی به نظر میرسد.منابعی هستند که دانشجو میتواند با مراجعه به این منابع عنوان ها و موضوعاتی که قبلا نوشته شده اند را ببیند و از آنها استفاده کند ما در این بخش چندین منبع معتبری که میتوانید با مراجعه به آن موضوعات دسته بندی شده را ببینید و با دید وسیع تری در مورد عنوان تحقیق خود تصمیم بگیرید را برای شما معرفی میکنیم.
۱- Google Scolar جامع ترین و سریع ترین روش جستجوی مقالات علمی
از راه های جستجوی سریع مقالات یا کتاب های دسته بندی شده میتوان به بزرگترین و آسان ترین راه اشاره کرد که گوگل اسکالر نام دارد این روش جستجو توسط بزرگترین جستجوگر جهان یعنی گوگل ارئه شده است که به صورت تخصصی برای پیدا کردن مقالات، کتاب ها و مجلات علمی و تخصصی توسعه یافته است.و میتوان آن ها را براساس موسسات و نهاد های انتشار دهنده، نویسندگان، نشریه و تاریخ انتشار جستجو نمود، حتی امکان جستجو در عنوان و یا در همهی اطلاعات مقاله در گوگل اسکالر موجود است.
برخلاف موتور جستجوی گوگل که برای مرتب کردن نتایج جستجو از الگوریتم های پیچیده استفاده میکند، در موتور جستجوی آکادمیک Google Scholar تعداد ارجاعات به مقاله، رتبه بندی آن مقاله را در نتایج جستجو تعیین می نماید و میتوان ترتیب نتایج را با کمک فیلتر های زمانی تغییر داد.
۲- Scopus از قدرتمند ترین فرا موتورهای جستجوی علمی
از دومین روش هایی که برای انتخاب موضوع میتوانیم معرفی کنیم انتشارات الزویر میباشند این مجموعه که بزرگترین پایگاه داده استنادی و چکیده نویسی میباشد با نام Scopus شناخته میشود دارای مجموعه مقالات و کتاب هایی است که به صورت ویرایش شده و دسته بندی شده در اختیار کاربرانش قرار میدهد.این پایگاه مجموعه جامعی از نتایج پژوهش ها و مقالات انتشار یافته در سطح جهانی در زمینه علم و فناوری، پزشکی، علوم اجتماعی، هنر و علوم انسانی است که با کمک ابزار های هوشمند خود آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد.
۳- Academic Search رقیبی تازه وارد در بازار موتورهای جستجوی علمی
سومین منبع معتبر برای انتخاب موضوع توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است نام این سرویس Academic Search میباشد.این سرویس بر اساس الگوریتم جستجوی که از روش های نوین مورد استفاده در فرا موتور های جستجو است، توسعه یافته و در حقیقت موتور آکادمیک سرچ مایکروسافت شبکه ای متشکل از اطلاعات کتابشناختی برای مقالات علمی منتشر شده در مجلات، کنفرانس ها و حتی مقالات پژوهش گران و موسسات علمی و دانشگاهی می باشد. مایکروسافت این سرویس را در سال ۲۰۱۴ انتشار داده است و سرویس Microsoft Academic Search ادعا دارد که بیش از ۸۰ میلیون مقاله و ژورنال را تحت پوشش قرار داده است.
یکی از روش های آسان و رایگان جستجوی مقالات علمی استفاده از امکانات شرکت مایکروسافت می باشد که برای رقابت با گوگل، اقدام به توسعه این سرویس نموده است.
پایان نامه من بزرگترین سامانه مشاوره انجام پایان نامه ارشد و دکتری و مقالات علمی در ایران
دیدگاهتان را بنویسید