شناخت شاخص های SJR و SNIP جهت چاپ مقاله
شناخت شاخص های SJR و SNIP جهت چاپ مقاله
در این مقاله هدف ما پاسخ به سوالاتی از قبیل SJR چیست و چه کاربردی دارد؟ و یا SNIP چیست و چه کاربردی دارد؟ و یا نحوه بررسی ضریب SNIP یا SJR و یا چگونه SJR یا SNIP مجلات را بررسی نماییم؟ می باشد و امیدواریم این مطالب جهت انجام مقاله و انجا پایان نامه مورد استفاده محققین و اساتید قرار گیرد. در نظر داشته باشید این اطلاعات کاملا به روز بوده و با اطمینان خاطر از آن ها استفاده نمایید . هدف ما افزایش سطح آگاهی و استفاده مناسب از ابزار علمی و اماری توسط دانشجویان و محققین و به دنبال آن آسودگی در چاپ مقاله و یا چاپ کتب تخصصی می باشد.
بررسی SNIP و SJR در پایگاه SCIMAGOJR .
همانطور که در شکل زیر مشاهده می نمایید جهت بررسی شاخص های مورد نظر می بایست شماره شاپای (ISSN) مجله مورد نظر را در بخش مشخص شده وارد نموده و اینتر نماییم در این صورت موتور جست و جو به شما اطلاعات کامل و جامعی از مجله منجمله شاخص های فوق خواهد داد. البته جهت تسهیل در این روند و استفاده مناسب تر از این پایگاه ها همانطور که در شکل 2 میبینید پایگاه های فارسی وجود دارند که میتوان از انها نیز برای تسهیل و سادگی در اخذ این شاخص ها استفاده نمود.
با کلیک بر روی هر عکس میتوانید وارد سایت اصلی شوید.
شکل 1- پایگاه SCIMAGOJR
شکل 2 – پایگاه JOURNALShub
شناخت شاخص SNIP جهت چاپ مقاله
شاخص SNIP مخفف کلمه Source Normalized impact per paper می باشد که در معنا به معنی ضریب تاثیر متناسب شده بر اساس منابع می باشد. این شاخص توسط پایگاه علمی اسکوپوس ارائه می گردد و در سایت SCIMAGOJR قابل دسترسی می باشد. و برای مجلاتی که در این پایگاه نمایه سازی شده اند هر ساله محاسبه و ارائه می گردد. این شاخص جهت بهبود مشکلات شاخص های قبلی منجمله ایمپکت فکتور مجلات ISI می باشد که طبق بررسی و مشاهدات صورت گرفته برخی مشکلات در این شاخص دیده شده که به برخی از این موارد اشاره می گردد.
- عدم تاثیر کامل ارجاعات در 2 سال محاسبه ضریب تاثیر ISI در رشته های نیازمند زمان بیشتر
- ناتوانی این ضریب تاثیر برای مقایسه ی رشته ای مجلات
- جهت گیری موردی این پایگاه به سمت برخی مجلات خارجی
شاخص اسنیپ میکوشد تا با بهره گیری از علم نوین به رفع این مشکلات بپردازد محاسبه این شاخص بر اساس داده های 3 ساله مجله می باشد و به صورت زیر محاسبه می گردد .
منجمله مزایای این شاخص نیز میتوان به موراد زیر اشاره نمود.
- بازه زمانی مناسب تر جهت بررسی این شاخص
- خود استنادی را در نظر نمی گیرد
- کمک به محققین در یافتن بهترین مجله در حیطه موضوع خود
- پوشش مناسب تر از مجلات
شناخت شاخص SJR جهت چاپ مقاله
این شاخص توسط پایگاه اسکوپوس محاسبه می گردد و توسط سایت SCIMAGOJR ارائه می شود. این شاخص بیان می نماید که ضریب تاثیر متاثر از موضوع مورد بحث، کیفیت و شهرت آن می باشد و می بایست این کاستی ها برای بررسی و ارائه شاخص مناسب از بین برود. این شاخص هم شمار استتنادهای یک مجله و هم کیفیت و علت این استناد ها را بررسی و معرفی می نماید. این شاخص به جهت بررسی مجلات قوی و با استنادات پراکنده بسیار مناسب می باشد.
مشاوره 24 ساعته : 09199631325 و 09353132500
خطوط دارای تلگرام و واتس اپ نیز می باشد.
خدمات پایان نامه من ( در زمینه مشاوره انجام پایان نامه ها ) :
با همکاری آسان مقاله + ایزی تز + دکتر تز
دیدگاهتان را بنویسید