انواع کنفرانس های علمی
کنفرانسهای علمی
کنفرانسها معمولا محل تبادل اطلاعات میان محققین و پژوهشگرانی است که به حیطهای خاص علاقهمند بوده یا در آن مشغول فعالیت هستند. در مقالات کنفرانسی عمدتا ایدههایی مطرح میشود که تازه به ذهن رسیده و هنوز با ایدهها و پژوهشهای قبلی مقایسه نشده است. از مزایای مقالات کنفرانسی سرعت داوری بالاتر نسبت به مقالات ژورنالی است.
فرآیند پذیرش مقاله در کنفرانسهای علمی:
برای ارسال مقالات به کنفرانسها محدودیت زمانی وجود دارد و پس از پایان مهلت ارسال، به مقالات ترتیب اثر داده نخواهد شد. پس از ارسال مقاله، روند داوری آغاز شده و در نهایت نتایج داوری از طریق کمیته برگزارکنندگان به اطلاع نویسنده یا نویسندگان مقاله میرسد. برای شرکت و چاپ مقاله در کنفرانسها معمولا هزینهای تحت عنوان Registration از شرکتکنندگان دریافت میشود.
پیش از اقدام برای ثبت نام و شرکت در کنفرانس بهتر است تمامی شرایط پذیرش را از سایت کنفرانس مطالعه نمود. در بعضی از کنفرانسها، هزینه ارسال یک مقاله با چند مقاله برابر است و در بعضی دیگر به ازای اضافه شدن هر مقاله، هزینه دریافت میشود. همچنین میتوان بدون ارسال مقاله و به عنوان یک بازدیدکننده نیز ثبت نام و در کنفرانس شرکت نمود.
همواره الگوی نگارشی هر کنفرانس، زمان پذیرش، فرمت و تدوین تحت الگوی نگارشی مشخص و سایر پارامترها در قبول یک مقاله نقش بسزایی دارد. معمولا در بسیاری از کنفرانسها مقالات برتر برای ارائه به ژورنالهای ISI و ISC ارسال میشوند.
در این حالت دیگر این مقالات در لیست مقالات کنفرانس چاپ نخواهند شد و نویسنده میبایست مقاله را برای داوری مجدد به ژورنال بفرستد. روند ارسال مقالات این چنینی برای ژورنالها سادهتر اتفاق میافتد. کنفرانسها برای تشویق بیشتر جوائزی برای مقالات برتر، بهترین ارائهها و پوسترها در نظر میگیرند.
سمینار، کنگره و سمپوزیوم:
سمینار، کنگره و سمپوزیوم هم مانند کنفرانس از جمله گردهماییهای علمی هستند. تعداد مقالات، موضوعات و شرکتکنندگان در سمینار کمتر از کنفرانس است.
کنگرهها معمولا بزرگتر و بعضا جهانی هستند چرا که از تلفیق چند کنفرانس تشکیل میشوند. قوانین رایج در اکثر این گردهمائیها باهم مطابقت دارد.
پایان نامه من بزرگترین سامانه مشاوره انجام پایان نامه ارشد و دکتری و مقالات علمی در ایران
اکسپت فوری مقاله | مشاوره پروپوزال | انجام پایان نامه دکتری
دیدگاهتان را بنویسید