جهت ثبت در خواست مشاوره انجام پایان نامه بر روی لینک کلیک نمایید.
دستهها
آموزشی
انجام پایان نامه
پاورپوینت
پایان نامه
پروپوزال
چاپ کتاب
دفاع
مشاوره پایان نامه
مقالات
نمایشگاه
انجام پایان نامه زیست شناسی | انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری زیست شناسی
زیست شناسی علم شناخت حیات است و ویژگی ها و رفتارهای موجودات، چگونگی تشکیل گونه ها و انواع موجودات و روابط آنها با محیط زیست را مورد بحث قرار می دهد. اصطلاح بیولوژی به انگلیسی biology از واژه یونانی بیوس به معنای زندگی و پسوند لوژیا به معنی مطالعه مشتق شده است. علم زیست شناسی پایه های علومی است که بنحوی با زندگی موجودات سروکار دارد و می تواند گویای بسیاری از حقایق موجود درطبیعت باشد. این حقایق می تواند ازعوامل وراثت گرفته تا مولکولها و بافت های بدن موجودات باشد. زیست شناسی تنوع حیات را مورد بررسی قرار می دهد و درواقع طیف گسترده ای از رشته های علمی است که اغلب رشته های مستقل به حساب می آیند. بنابراین زیست شناسان حیات را از روی دامنه وسیعی از شاخص ها مورد بررسی قرار میدهند.
بدون شک نمی توان از نقش میکروارگانیسم ها در جهان هستی و اهمیت کاربرد رشته میکروبیولوژی برای بررسی این میکروارگانیسم ها غفلت کرد. در این علم ارتباط میکروارگانیسم ها با یکدیگر و همچنین با موجودات عالی تر مانند انسان، حیوانات و گیاهان مورد بررسی قرار می گیرد. این رشته دو جنبه مهم دارد: یکی مبارزه با میکروارگانیسم های خطرناک که حیات انسانها و دیگر موجودات را به خطر می اندازند و میکروبیولوژیست ها با شناسایی مسیربیماری ، چرخه بیماری را متوقف می کنند. جنبه دیگر استفاده بهینه از میکروارگانیسم ها برای تولید مواد غذایی و همچنین تولید داروهای پزشکی است. اهمیت این رشته باتوجه به نیاز صنایع غذایی ، علوم پزشکی و دارویی ، سازمان محیط زیست ، صنایع و معادن ، کشاورزی و دامپروری به کارشناسان این رشته بخوبی روشن می شود.
ادامه تحصیل در رشته میکروبیولوژی تا چه مقطعی امکان پذیر است؟
در ایران امکان تحصیل در رشته میکروبیولوژی از مقطع کارشناسی تا دکتری وجود دارد. رشته میکروبیولوژی در مقطع کارشناسی ارشد شامل 28 واحد درسی است که 12 واحد درسی آن مربوط به دروس اجباری، 8 واحد مربوط به دروس اختیاری و 8 واحد هم به پایان نامه اختصاص دارد. از جمله گرایش های ارشد این رشته می باشند.
گرایش ژنتیک در کارشناسی ارشد زیست شناسی – علوم سلولی و مولکولی
گرایش میکروبیولوژی در کارشناسی ارشد زیست شناسی – علوم سلولی و مولکولی
گرایش بیوشیمی در کارشناسی ارشد زیست شناسی – علوم سلولی و مولکولی
گرایش بیوفیزیک در کارشناسی ارشد زیست شناسی – علوم سلولی و مولکولی
گرایش زیست فناوری دریا در کارشناسی ارشد زیست شناسی – علوم سلولی و مولکولی
فرصتهای شغلی وبازار کاررشته میکروبیولوژی
اگر قصد تحصیل در رشته میکروبیولوژی را دارید در رابطه با فرصت های شغلی رشته میکروبیولوژی لازم است بدانید که بخش اصلی کار دانشجویان میکروبیولوژی مربوط به آزمایشگاه هاست. فارغ التحصیلان این رشته (میکروبیولوژیست ها) می توانند در سازمان های حوزه بهداشت و درمان، پژوهشگاه های نفت، آزمایشگاه های پاتولوژی و میکروب شناسی بیمارستان ها، بخش های تحقیقاتی صنایع غذایی و دارویی، کشاورزی، محیط زیست، تهیه لوازم آزمایشگاهی و… مشغول به کار شوند و به عنوان کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی، پژوهشگر، کارشناس آزمایشگاه غذا، دارو و بهداشتی، کارشناس آزمایشگاه واکسن و سرم و کارشناس مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به فعالیت بپردازند.
کدام دانشگاه ها در رشته میکروبیولوژی دانشجو می پذیرند؟
دانشگاه های سراسری و آزاد هر ساله برای جذب دانشجویان در رشته میکروبیولوژی، ظرفیت هایی را ارائه می دهند که این ظرفیت ها با توجه به سال ورودی داوطلبان، با یکدیگر متفاوت می باشد. دانشگاه هایی که در قسمت زیر از آن ها نام برده شده است، به طور معمول ظرفیت هایی را برای داوطلبان علاقه مند به تحصیل در رشته میکروبیولوژی ارائه می دهند اما پذیرش در این دانشگاه ها امری ثابت و همیشگی نیست.
پذیرش دانشگاه ها در رشته میکروبیولوژی
دانشگاه غیرانتفاعی علم و هنر یزد
دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه تهران
دانشگاه شهید چمران
دانشگاه شاهد تهران
دانشگاه مازندران
دانشگاه اصفهان
دانشگاه الزهرا
دانشگاه ملایر
دانشگاه مراغه
دانشگاه آزاد اسلامی
مشاوره انجام پایان نامه زیست شناسی –ژنتیک
دانش ژنتیک درباره انتقال صفات وراثتی از والدین به زاده ها بحث می کند که البته این والدین می توانند انسان، حیوان، گیاه و یا باکتری باشند. این علم تلاش می کند تا بگوید چه مکانیزم های مولکولی عامل انتقال صفات از نسلی به نسل دیگر هستند. درواقع این علم ، علم مطالعه وراثت در تمامی زمینه ها از گسترش صفات در یک شجره نامه خانوادگی تا بیوشیمی ماده ژنتیکی است.
ژنتیک دانان درسه حیطه مجزا فعالیت می کنند: ژنتیک کلاسیک ، مولکولی و جمعیت. هم چنین می توان در مرکز مشاوره و آزمایشگاه ژنتیک با بررسی شجره نامه و آزمایشات غربالگری به تشخیص بیماری های ژنتیکی قبل و بعد از تولد و پیشگیری یا درمان آن ها پرداخت. در آزمایشگاه های تشخیص طبی نیز که انواعی از بیماری های ژنتیکی یا سرطان ها و بالطبع تومورمارکرها مورد سنجش قرار می گیرند، از مهارت های دانش آموختگان ژنتیک استفاده می شود. متخصصین این رشته می توانند در پزشکی قانونی نیز مشغول به کار شوند زیرا در این حرفه به آزمایشات بسیار دقیق و تکنیک های خاص ژنتیکی نیاز است که فارغ التحصیلان این رشته به خوبی از پس آن بر می آیند.
مشاوره انجام پایان نامه زیست شناسی – علوم گیاهی
این شاخه از زیست شناسی موارد مربوط به گیاه اعم از گیاهان اولیه تا گیاهان امروزی را بررسی می کند. علوم گیاهی دارای دو بخش عمده فیزیولوژی و سیستماتیک است که بخش فیزیولوژی به شناخت زندگی گیاهان و اندام های مختلف گیاه می پردازد. بخش سیستماتیک درباره اسامی و طبقه بندی گیاهان است. گرايش های ژنتيک گياهي، تکوين گياهي، اکولوژي گياهي، فيزيولوژي گياهي، سيستماتيک گياهي، تشريح و ريخت شناسي گياهي، بيوتکنولوژي و مهندسي ژنتيک گياهي، بيوشيمي گياهي، قارچ شناسي و جلبک شناسي از شاخه هاي اصلي علوم گياهي و تنوع زيستي گياهي، حفاظت گياهي، جغرافياي گياهي و ديرينه شناسي گياهي حاصل ترکيب علوم گياهي با شاخه هاي متنوع علم زيست شناسي و ساير علوم مي باشد. به دليل اهميت بنیادین گياه شناسي اين علم دارای ارزش بسيار شاخص و چشمگيري در زندگي بشر است.
گرایش های رشته زیست شناسی گیاهی
رشته زيست شناسی گياهی دارای گرایش های مختلفی می باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود:
فيزيولوژی – گیاهی (Physiology)
این گرایش به مطالعه همه جنبه های عملکرد گیاه و فیزیولوژی آن، از جمله فرآیندهایی مانند فتوسنتز و تنفس می پردازد. همچنین به تغذیه گیاهان، عملکرد هورمون ها و محیط زیست آن ها نیز توجه می کند. این تمرکز این گرایش بر روی مطالعه علمی تعامل گیاه و محیط، دینامیک داخلی گیاهان و سیستم ها و چرخه های حیات و فرآیندهای آن است. شامل مطالعات عمیق در زیست شناسی سلولی و مولکولی؛ تنفس گیاهی؛ تغذیه گیاهی؛ رفتار گیاهی، رشد و تکثیر؛ سیستم های فتوسنتز؛ و محیط زیست می شود
کاربردهای این گرایش را می توان در صنایع مختلف از جمله دارو، کشاورزی، تولید مواد غذایی و منسوجات مشاهده کرد. از دیگر کاربردهای این رشته می توان به باغبانی، تدریس و پومولوژیست اشاره کرد.
سيستماتيك و بوم شناسی (Systematic and Ecological)
زيست شناسي سلولي و تكويني (Cellular and developmental biology)
این گرایش یک حوزه بین رشته ای است که بر روی درک مکانیسم های مولکولی و سلولی که بر توسعه، سازگاری و تکامل گیاه تأثیر می گذارند، تأکید دارد. این گرایش به مطالعه ژنتیک پیشرفته، زیست شناسی مولکولی گیاهان و ژنومیک، زیست شناسی گیاهی سلولی و زیست شناسی و بیوشیمی گیاهی می پردازد.
درس های مربوط به رشته زیست شناسی گیاهی
دروس تخصصی گرایش علوم گیاهی:
اکوفیزیولوژی گیاهی، ازدیاد گیاهان، قارچ شناسی، اکولوژی گیاهی، انتقال مواد در گیاه، متمم سیستماتیک گیاهی، اصول رده بندی گیاهان.
مشاوره انجام پایان نامه زیست شناسی – علوم جانوری
علوم جانوری به مطالعه مسائل مربوط به جانوران می پردازد و دارای بخش های فیزیولوژی ، سیستماتیک و جنین شناسی است. از طریق سیستماتیک جانوری می توان گونه های مختلف جانوری را شناسایی کرد و نقش مهم این گونه ها برای طرح های اقتصادی را مورد بررسی قرارداد. همچنین با نگرش مورفومتری، سلولی و مولکولی گونه های مختلف بی مهرگان و مهره داران به ویژه بر روی گونه های بومی تحقیقات متنوعی انجام می گیرد. در بخش فیزیولوژی کار های پژوهشی متنوعی در حوزه فیزیولوژی تولید مثل، سنجش و عملکرد هورمون و ارتباط های متابولیسمی و در حوزه فیزیولوژی قلب و اعصاب در زمینه پاتوفیزیولوژی سکته مغزی، مکانیسم سلولی و مولکولی استرس اکسیداتیو مغزی و مدیریت رگ زایی در سلول های سرطانی قابل بررسی است.
گرایش های رشته زیست شناسی جانوری
رشته زیست شناسی جانوری دارای گرایش های مختلفی می باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود:
فيزيولوژی – جانوری (Physiology)
این گرایش به مطالعه عملکرد داخلی و فیزیکی حیوانات می پردازد. دانشجویان این گرایش، رفتار و ساختار بیولوژیکی حیونات را بررسی می کنند. این گرایش مطالعات گسترده ای از حیوانات را در بر می گیرد و بر فرآیندها و سیستم ها (مانند هضم) که آنها را زنده نگه می دارد، تمرکز می نماید. کاربردهای این گرایش را می توان در شیلات، تحقیقات حیوانی، پزشکی دامپزشکی و تحقیقات دارویی مشاهده نمود. از دیگر کابردهای این رشته می توان به نگهبان باغ وحش، توانبخشی حیات وحش، استاد کالج یا دانشگاه، فیزیولوژی حیوانات و دستیار دامپزشک اشاره کرد.
سيستماتيك و بوم شناسی (Systematic and Ecological)
این گرایش به درک اصول و فرآیندهای زیست محیطی و کاربرد آنها در مدیریت منابع طبیعی می پردازد. فارغ التحصیلان می توانند در حوزه های آکادمیک، اکولوژی آبزی، زیست شناسی حیات وحش، زیست شناسی شیلات، مدیران منابع و اکولوژیست ها برای صنایع، شرکت های مشاوره زیست محیطی، منابع طبیعی و سازمان های محیط زیست، باغ وحش ها و به عنوان مربیان مشغول به فعالیت شوند
زيست شناسی سلولي و تكوينی (Cellular and developmental biology)
بیوشیمی علمی است که درباره ترکیبات و واکنش های شیمیایی درون بدن موجودات زنده بحث می کند. بیوشیمی دانشی چندجانبه است که اصول پایه را اززیست شناسی ، شیمی و ریاضی اخذ می کند تا بصورت یک دانش کامل درآید. در واقع نام لاتين واژهي بيوشيمي: Biochemistry خود از دو بخش Bio به معني “زيست” و Chemistry يا همان “شيمي” تشكيل يافته كه برگردان لغوي آن به معني “زيست شيمي” ميباشد كه اين خود نشان از تلفيقي بودن اين دانش و بين رشته ايي بودن ماهيت آن بين رشته هاي زيست شناسي و شيمي آلي است.
هدف رشته بيوشيمي تبيين مولكولي تمام فرآيندهاي شيميايي سلول هاي زنده، درك كامل تمام فرآيندهاي شيميايي مرتبط با سلول هاي زنده در سطح مولكولي، تلاش براي شناخت چگونگي آغاز حيات، به دست آوردن درك واضح از واكنشهاي شيميايي درون سلول زنده و همچنين ارتباط اين واكنش ها با ساختار و كار سلول است. دانش بيوشيمي كه در آن از روش هاي شيميدانان براي درك و شناخت فرايندهاي فناوري زيستي كه درون موجودات زنده روي مي دهد استفاده مي شود ، داراي اهميت روزافزوني است و در سه زمینه ساختمانی ، متابولیسمی و کلینیکی به بررسی می پردازد.
موقعيت شغلي در ايران :
فارق التحصیلان گرایش بیوشیمی نیز مانند فارق التحصیلان گرایش علوم سلولي و مولكولي می توانند در مراكز تحقيقاتي مانند انستيتوپاستور، مركز تحقيقات بيوشيمي و بيوفيزيك، مراكز تحقيقاتي دانشگاهي، مراکز تحقیقاتی جهاد کشاورزی و … اقدام به فعالیت نمایند، یا با ايجاد شركت خصوصي سازنده مواد اوليه آزمايشگاههاي بیوشیمی – بیوفیزیک، به جامعه علمي خدمت نمایند.
گفتنی است که موسسه آموزش عالی نور دانش از اولین دانشگاههای کشور است که گرایش بیوشیمی را در مقطع کارشناسی ارائه می نماید.
امکانات شغلی برای فارغ التحصیلان رشته بیوشیمی
پژوهش در زمینه های علوم پایه، کاربردی، پزشکی
اشتفال در دانشگاه ها، وزارت بهداشت(مواد غذایی و داروئی)، حفظ محیط زیست، وزارت کشاورزی
اشتغال در آزمایشگاه های تشخیص طبی و بیمارستان ها
آزمایشگاه های خصوصی درگیر در تست مواد مختلف
اشتغال در آزمایشگاه های خصوصی
شرکت های دارو سازی
شرکت های بیوتکنولوژی
فراوری مواد غذایی
شرکت های سازنده مواد آرایشی
شرکت های نفتی
آموزش در مدرسه و دانشگاه
مشاوره انجام پایان نامه زیست شناسی – علوم سلولی و مولکولی
این علم به بررسی و شناخت سلول ازجنبه های مختلف مولکولی ، ساختمانی ، فیزیولوژی و تکامل رفتار سلولها در جانداران می پردازد. مهمترین مولکولهایی که در حیات سلول مؤثر هستند، RNA,DNA و پروتئینها میباشند. DNA مرکز ذخیره اطلاعات و صدور فرمان های سلول، RNA وظیفه انتقال این فرمانها و پروتئین مسئولیت اجرای این فرمان ها را بر عهده دارند. در زیستشناسی سلولی و مولکولی چگونگی این فعالیتها بررسی میشود. امروزه زیست شناسی در کشورهای پیشرفته بیش از 80 تا 90 درصد سمت و سوی علوم سلولی و مولکولی دارد. چرا که رشته علوم سلولی و مولکولی نیروی انسانی لازم را برای تحقیق در رشتههای پزشکی، بیوشیمی، ژنتیک، بیوتکنولوژی، مهندسی ژنتیک، اصلاح نباتات، شیلات و دام تربیت میکند
گرایش های مختلف رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی
مجموعه زیست شناسی سلولی و مولکولی دارای رشته و گرایش های مختلف می باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود:
علوم سلولی و مولکولی (Cellular and molecular sciences)
ژنتيك (Genetics)
این گرایش به مطالعه تغییرات بیولوژیکی و مکانیسم های کنترل سیستم های زندگی می پردازد. شما در مورد ژنتیک مولکول و سلول ها، تجزیه و تحلیل ژنتیک و نظریه کروموزومی، مسائل جمعیتی و تکامل و توسعه بیماری ها مطالعه خواهید داشت. از کاربردهای این گرایش می توان به دانشمند بهداشت در ژنومیک، دانشمند بهداشت در ایمنولوژی، فارماکولوژیست، پرورش دهنده گیاهی / ژنتیکی، دانشمند پژوهشی (علوم زیستی) و دانشمند پژوهشی (پزشکی) اشاره نمود.
ميكروبيولوژی (Microbiology)
میکروب شناسی مطالعه زیست شناسی میکروارگانیسم ها و نحوه ارتباط آنها با محیط اطراف است. این گرایش به مطالعه انواع مختلفی از زندگی میکروبی و بررسی اینکه که چه چیزی ممکن است باعث همزیستی برخی ارگانیسم ها ر با ارگان های میزبان شود، در حالی که برخی دیگر باعث بیماری می شوند، می پردازد.
این گرایش در موضوعات همچون مسائل بهداشت جهانی مانند HIV و TB، پزشکی قانونی برای تحقیقات جنایی، اکوسیستم ها و مهندسی ژنتیک محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد. فارغ التحصیلان این گرایش در تحقیقات، دانشگاه ها و بیمارستان ها، صنایع دارویی، شرکت های فناوری بیوتکنولوژی، آزمایشگاه های علوم پزشکی، صنایع آب و غذا و سازمان های محیط زیست می تواننند کار می کنند.
بيوشيمی (Biochemistry)
این گرایش به مطالعه فرایندهای شیمیایی که در موجودات زنده وجود دارد، می پردازد و بنابراین طیف وسیعی از مطالعات از جمله تحقیقات سلولهای بنیادی، تحقیقات ژنتیکی، ایمونولوژی، فارماکولوژی، پزشکی قانونی، تحقیقات سرطان، علوم محیطی و علوم غذایی را در بر می گیرد. این گرایش یک حوزه بین رشته ای است که شامل استفاده از روش ها و نظریه های شیمی برای مطالعه پدیده های بیولوژیکی می باشد.
کاربردهای این گرایش را می توان در حرفه های مختلفی در صنعت، آموزش، خدمات عمومی و حرفه های بهداشتی یا تحصیلات تکمیلی و تحقیقات در زمینه بیوشیمی، بیوفیزیک، زیست شناسی مولکولی و بسیاری از زمینه های مرتبط مشاهده نمود. از دیگر کاربردهای این رشته می توان به شیمیدان تحلیلی، دانشمند زیست پزشکی، دانشمند بهداشتی، بیوشیمی بالینی، دانشیار تحقیقات بالینی، متخصص پزشکی قانونی، دانشمند پژوهشی (علوم زیستی)، تکنسین آزمایشگاه علمی، سم شناسی، شرکتهای دارویی، بیمارستان ها، موسسات ملی بهداشت، بخش های بهداشت عمومی، سازمان های نظارتی و شرکتهای دارویی اشاره کرد.
بيوفيزيك (Biophysics)
این گرایش مورد پیچیدگی های مختلف زندگی و نحوه عملکرد سیستم های بیولوژیکی است. دانشجویان این گرایش با اصول فیزیک برای درک موجودات زنده آشنا می شوند. آنها به چگونگی کارکرد مکانیسم ها و فرایندهای زندگی را مطالعه می کنند که شامل موضوعات مانند زیست شناسی غشاء، عملکرد عضلانی، جریان انرژی در بدن، فیزیک و شیمی می شود. از کاربردهای این رشته می توان به تدریس، تکنسین پژوهشی، نویسنده فنی، استاد و محقق نام برد.
زيست فناوری (Biotechnology)
این رشته به دانشجویان آموزش می دهد تا بتوانند موجودات زنده را با هدف اختراع یا بهبود محصولات کشف و دستکاری کنند. این رشته به مطالعه در زمینه های متمرکز در شیمی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی مولکولی و مهندسی بیوشیمیایی همراه با تجربه از مهارت های آزمایشگاهی برای تحقیقات آینده می پردازد.
کاربردهای این رشته را می توان از تولید واکسن تا اصلاح ژنتیکی، بیوتکنولوژی مشاهده نمود. از دیگر کاربردهای این رشته می توان به دانشمند بیوتکنولوژی، مشاور، محقق صنعتی، پژوهشگر، استاد، رهبر پروژه، دانشیار پژوهشی و دانشمند ارشد اشاره کرد.
ميكروبي (Microbial)
مولكولي (Molecular)
دريا (Marine)
صنعت و محيط زيست (Industry and the environment)
ريززيست فناوري (Micro-Biotechnology)
آموزش زيست شناسي (Biology education)
علم زیست شناسی امروز یکی از مهمترین و گسترده ترین موضوعات در جهان است. این رشته به مطالعه زندگی و تدریس آن می پردازد. مطالعاتی از قبیل مطالعه مولکولی فرایندهای زندگی تا مطالعه جوامع حیوانی و گیاهی را برای انتقال به نسل بعدی دربر می گیرد.
درس های مربوط به رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی
درس های این رشته در طول تحصیل:
دروس مشترک در گرا یش های مختلف زیست شناسی سلولی و مولکولی:
ژنتیک انسانی، سیتوژنتیک، اصول مشاوره ژنتیکی، ژنتیک سرطان، ژنتیک رفتاری، مبانی ژنتیک میکروارگانیسم،ژنتیک پیشرفته یا تازه های ژنتیک، ژنتیک کمی یا ژنتیک جمعیت ها، سمینار، پروژه..
مشاوره انجام پایان نامه زیست شناسی – زیست فناوری
واژه زیست فناوری یا (بیوتکنولوژی ) به انگلیسی (Biotechnology) ، به مفهوم استفاده از سیستم های زنده و ارگانیسم ها برای توسعه یا تولید محصولات یا هر گونه کاربرد تکنولوژیکی که از سیستم های بیولوژیکی، موجودات زنده یا مشتقات آن استفاده میکند تا محصولات یا فرآیندهای خاصی را ایجاد یا اصلاح کند، می باشد.
کاربرد این رشته مانند تولید آنتی بیوتیکها، انسولین انسانی و اینترفرون می باشد که هماکنون با پیدایش فناوری DNA نوترکیب، دستکاری ژنها و انتقال ژن از یک موجود زنده به دیگری یا به عبارت دیگر مهندسی ژنتیک، ظرفیت بهرهگیری از این فناوری به گونه فزایندهای افزایش یافتهاست.
در حال حاضر با توجه به افزایش بیرویه جمعیت و نیاز به تأمین مواد غذایی این جمعیت رو به تزاید، زیست فناوری کشاورزی مورد توجه ویژهاست و محصولات تراریخته گوناگون با بازدهی بیشتر و مقاوم به آفات تولید و هم چنین بهکارگیری تکنیکهای نوین زیست فناوری در افزایش تولید شیر و گوشت دام مؤثر واقع شدهاند.
موسسه پایان نامه منبا کادری متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های تهران مفتخر است که بیش از 7 سال به مشاوره و امور مربوط به انجام پایان نامه زیست شناسی در مقطع کارشناسی ارشد و رساله دکتری در تمامی گرایش های مهندسی زیست شناسی مشغول است.
شما دانشجو عزیز می توانید با خیالی آسوده تمامی مراحل مربوط به مشاوره و انجام پایان نامه زیست شناسی و انجام رساله دکتری زیست شناسی خود را به کارشناسان ما بسپرید. همکاران ما موظف هستند که شما دانشجوی عزیز را از بدو شروع به کار پایان نامه تا پس از انجام فرآیند دفاع به شکلی مطلوب همراهی و همیاری نمایند.
نرم افزارهای کاربردی برای انجام پایان نامه زیست شناسی
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرم افزارR:
R یک زبان برنامهنویسی و محیط نرمافزاری برای محاسبات آماری و علم دادهها است که در آنالیز داده های زیستی کاربرد فراوانی دارد. نرم افزار R اکثر زمینه های آمار کاربردی مانند تحلیل سری های زمانی، رگرسیون خطی و غیر خطی، آزمون فرض های کلاسیک، کدگذاری، خوشه بندی و … را پوشش می دهد و همچنین نرم افزار قدرتمندی برای ایجاد اشکال گرافیکی و نمودارهاست.
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرم افزارBioEdit:
یک ابزار کارآمد برای ویرایش توالی های زیستی مانند توالی های ژن ها (DNA و RNA) و همچنینی ویرایش، همردیفی، دست ورزی و آنالیز توالی های DNA و پروتئین می باشد.
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرمافزارSnapGene :
ابزار قدرتمندی است که میتوان از آن در شبیه سازی مراحل کلون نمودن ژن ها و طراحی پرایمر برای کلونینگ استفاده نمود.
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرم افزارMEGA:
یکی از نرم افزار های فوق العاده پرکاربرد بیوانفورماتیکی است که جهت آنالیز فیلوژنتیکی توالی های DNA و پروتئینی و ترسیم درخت های فیلوژنتیکی مورد استفاده قرار می گیرد.
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرم افزار TargetP:
با این نرم افزار می توان به صورت بیوانفورماتیکی و با شناسایی توالی های سیگنال وهم چنین محل برش برای سیگنال پپتید موجود در توالی پروتئین ها محل عملکرد پروتئین ها را پیش بینی نمود.
نرم افزار GenEx جامعترین نرم افزار برای بررسی کیفیت، اصلاح و آنالیز آماری داده های ریل تایم (real time PCR)، ترسیم heatmap برای داده های ریل تایم (ژن ها و نمونه ها)و سنجش تاثیر بیان ژن ها در Survival بر اساس داده ها ریل تایم می باشد.
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرمافزارGene Runner:
ابزاری حرفه ای برای بررسی و آنالیز ژن ها می باشد که به صورت خاص برای زیست شناسان و متخصصان ژنتیک طراحی شده است و به آنها کمک میکند تا ژنها را به آسانی تجزیه و تحلیل کنند.
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرم افزارlinregPCR:
داده های ریل تایم را بررسی می نماید و با شناسایی ناحیه خطی منحنی ریل تایم (ناحیه window-of-linearity) ، به وسیله تخمین شیب (slope) خط رگرسیون، کارایی پرایمرها و PCR را محاسبه می نماید.
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرم افزارComprehensive Meta-Analysis:
یک نرم افزار بسیار کاربر پسند برای انجام محاسبات متاآمالیز می باشد. در بیشتر نرم افزارها تحلیل متاآنالیز به صورت نوشتن کد و در محیط غیرگرافیکی صورت می پذیرد، اما در نرم افزار Comprehensive Meta-Analysis، آنالیز آماری را می توان در محیطی گرافیکی و به صورت مرحله به مرحله به انجام رساند.
انجام پایان نامه زیست شناسی با نرم افزار الیگو 7 :
بهترین و کاملترین نرم افزار طراحی پرایمراست. بررسی تشکیل ساختارهای ثانویه و سنجاق سری در پرایمر ها ، تجزیه و تحلیل پرایمرهای پی سی آر و طراحی و تجزیه و تحلیل انواع پروب ها از جمله کاربردهای آن است.
پایگاه های معتبر برای انجام پایان نامه زیست شناسی:
1- NCBI:
مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری معروف به NCBI یکی از مراکز و شاخههای کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده آمریکا است که خود زیرمجموعه موسسه ملی سلامت NIH قرار دارد. مؤسسه ملی سلامت در نهایت زیر مجموعه وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده آمریکا است. این پایگاه دارای بخش های مختلف و پرکاربرد است که در حوزه های مختلف زیست شناسی به کار گرفته میشود.
2- PMC ) PubMed Central) :
یکی دیگر از بانک های مهم و پرطرفدار است. مقالاتی که ناشرین اجازه میدهند متن کامل مقاله یعنی full text به صورت رایگان در اختیار محققین قرارگیرد، دراین پایگاه داده به ثبت میرسد.
3– پایگاه Mirbase:
یکی از جامع ترین پایگاه هایی است که اطلاعات مربوط به توالی میکرو RNA ها را ازگونه های مختلف درخود جای داده است.
يكي از پر استفاده ترين ابزارهاي جست و جوي اطلاعات بيولوژي،موتور جست وجوی Entrezاست که NCBIآن را ايجاد کرده است. این موتور جست وجو قادراست به طور همزمان بانک های اطلاعاتی Pub Med، توالی نوکلئوتیدی ((GenBank ، توالی پروتئینی ) (protein، ساختمان پروتئین ها (Structure) ژنوم انسان و بعضی حیوانات و پایگاه داده ای بیماریهای ژنتیکی (OMIM)و بسياري موارد ديگر را جست و جو کند.
5- UCSC:
یکی از سایتهای بسیار مفید برای بررسی اطلاعات ژن ها مانند بیان آن ها در بافت های مختلف است. تعیین عملکرد مولکولی و هم چنین فرایندهای زیستی ژن ها، تعیین مسیرهای سیگنالی مرتبط برای ژن ها و شناسایی دومین های پروتئین و ساختار سه بعدی پروتئن ها از جمله دیگر بخش های این سایت است.
6– Gene expression atlas :
بررسی بیان ژن ها در بافت، سل لاین و بیماری های مختلف، یافتن تغییرات بیانی یک ژن در گونه های مختلف، یافتن تغییرات بیانی یک ژن در بیماری ها و سرطانهای مختلف وتغییرات بیانی یک ژن در بافت ها و اندام های مختلف با کمک این پایگاه داده ای صورت میگیرد.
7-Springer:
یکی از دیگر از مفیدترین منابع مقاله به حساب می آید که حوزه های مختلف علوم مهندسی، پایه، انسانی و پزشکی را شامل می شود.
8- Expasy:
به عنوان یک سرویس برای جامعه علم زندگی توسط یک تیم چند رشته ای در موسسه بیوانفورماتیک سوئیس (SIB) ارائه شده است. این سرور دسترسی به انواع پایگاه داده ها و ابزارهای تحلیلی اختصاص یافته به پروتئین و پروتئومیک فراهم می کند. سرور ExPASy بر روی پروتئین ها و پروتئومیک ها تمرکز می کند و دسترسی به انواع پایگاه های داده و ابزارهای تجزیه و تحلیل را فراهم می کند.
انجام پایان نامه زیست شناسی | انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری زیست شناسی
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- علوم جانوري جهت انتخاب موضوع برای انجام پایان نامه را در ذیل مشاهده می کنید.
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي – جانوری
بررسي ميزان و تغييرات هورمونهاي T3 , T4 , TSH در ارتباط با سن و جنس در انسان
شناسايي و تعيين پراكندگي سرخرطوميهاي (Coleoptera : Curculionidae) مزارع چغندر قند در ……
شناسايي و نقش سوسري ها به عنوان ناقلين باكتري ها
بررسي ارتباط بين ليپيدها و ليپوپروتئين هاي پلاسما با ميزان منيزيم درون و برون سلولي در رتهاي ديابتي شده
اثرات پروپرانولول و يوهيمبين بر فعاليت بيگانه خواري ماكروفاژها در مـاهــي قزل آلاي رنـگيـن كمـان (oncorhynchus mykiss)
شنـاسـايـي لاروهـاي خانـواده كـرونـوميـده (Diplera : Chironomidae) رودخانه زاينده رود و بررسي اثر برخي عوامل فيزيكي بر پراكنش آنها
اثرات استروژن بر ليپيدها و ليپوپروتئينهاي سرم رات
بررسي ميزان جلب سرخرطومي چغندرقند Bothynoderes obliquefasciatus (قاب بالان : سرخرطوميها) به واريتههاي مختلف گياه ميزبان و برخي علفهاي هرز
بررسي جنبه هايي از زيست شناسي دو گونه سر خرطومي چغندر قند Temnorhinus brevirostris , Bothynoderes Obliquefasciatus و اثر عوامل محيطي(دما، رطوبت و نور) بر روي تغذيه حشره كامل
اثر اريتروپويتين نوتركيب انساني (rHuEPO) بر سلول هاي خوني رتهاي بالغ و نوزاد
اثرات اريتروپويتين نوتركيب انساني بر تيتر آنتي بادي در رات هاي حساس شده
مطالعه سيستماتيك سوسمارهاي استان ……..
بررسي شيوع انگل بابزيا (Babesia) در گوسفند و بز كوچرو و انسان در استان …………..
بررسي اثرات حفاظتي تركيبات فنلي گياهي بر روي سلولهاي كبدي رات در برابر مسموميت با تيواستاميد
مطالعه تاكسونوميك دوجورپايان رودخانه زاينده رود و بررسي برخي عوامل موثر بر تراكم و پراكنش آنها
شناسائي سيستماتيك بيمهرگان بزرگ رودخانهي …………. در استان ………….
مطالعه تأثير عصاره بخشهاي مختلف ميوه خربزه بر سنگ كليه در دات
اثرات حفاظتي تركيبات فنلي عصارة زنجبيل و دارچين بر روي سلولهاي كبد رات تيمار شده با تيواستاميد
بررسي اثرات سويا بر ليپيدها و ليپوپروتئينهاي سرم رتهاي نر هيپركلسترولميك
شناسايي زير گونه هاي كنه هيالوما آناتوليكوم و بررسي مقايسه اي ساختار DNA در آنها
شناسايي و تمايز گونه هاي ليشمانيا به روش PCR در ………..
شناسايي تاکسونوميک بي مهرگان بزرگ رودخانه …………
شناسايي تاکسونوميک لاروهاي خانواده کرونوميده (دوبالان) و بررسي برخي عوامل فيزيکي و شيميايي موثر بر فراواني و پراکنش آن ها در رودخانه ……………
اثرات نيترات سرب و آرسنيک روي ترانسآمينازهاي سرم و سلولهاي خوني رات
شناسايي و بررسي جمعيتي گاماريده هاي (Amphipoda:Gammaridae) خليج ……..
بررسي اثر عصاره هيدروالكلي شيرينبيان و درمنه بر آترواسكلروز در خرگوش
اثر عصارههاي هيدروالكلي خارمريم و شاتره بر آترواسكلروز در خرگوش هيپركلسترولمي
اثر فيتواستروژنهاي شبدرقرمز و يونجه برسيستمهاي اكسيداتيو و تشکيل پلاکهاي آترواسکلروز در خرگوش
اثر پروتئين سويا بر يادگيري و حافظه رت هاي هيپرکلسترولمي
مقايسه اثرات استروژن و فيتواستروژن بر ميزان ليپيدها و ليپوپروتئينهاي سرم خون راتهاي نر هيپركلسترولميك
بررسي اثرات بازدارندگي ايزوفلاون هاي سويا بر آسيب هاي آترواسکلروز در رات هاي نرهيپر کلسترولميک
اثر اتيلن گلايكول بر عوامل موثر در تشكيل سنگهاي ادراري در رات
اثر تماسي شبه هورمون جواني، پيري پروكسيفن، بر توليد مثل و ساختار اندام هاي تناسلي سوسري آلماني (Dictyoptera: Blattellidae) Blattella germanica
اثر هيپوگليسمي عصارههاي هيدروالكلي شويد و كنگرفرنگي بر موشهاي صحرايي ديابتي شده
تاكسونومي، فراواني و پراكنش لاروهاي كرونوميده (Diptera) در رودخانه ………
اثر تماسي شبه هورمون جواني، پيري پروكسيفن، بر رشد سوسري آلماني (Blattella germanica)
تاثير سرب بر تکثير وتمايز سلولهاي بنيادي مزانشيمي مغز استخوان
اثر تماسي شبه هورمون جواني، فنوکسي کارب، بر رشد و توليد مثل سوسري آلماني (Dictyoptera:Blattellidae) Blattella germanica
بررسي اثر هيپوگليسمي عصارهي هيدروالكلي گلرنگ و گردو در موشهاي صحرايي ديابتيشده
بررسي اثرات پرتو اجاق مايكروويو طي دوره جنيني بر رفتار ، يادگيري و حافظه نوزاد در رات
بررسي اثر عصاره هيدروالكلي تاجخروس و گل راعي بر آترواسكلروز در خرگوشهاي هايپركلسترولمي
بررسي اثرات ذرات آلژينت بر تكثير و تمايز سلولهاي بنيادي جنيني موش
بررسي اثرات آتروژنيك ويتامينهاي D2 و D3 بر خرگوشهاي هيپركلسترولميك
انتخاب اسپرم بر اساس قابليت اتصال آن به اسيد هيالورونيک جهت انجام تزريق درون سيتوپلاسمي اسپرم
بررسي اثر استراديول و تستوسترون بر يادگيري و حافظه در رات
اثر عصاره هيدروالكلي خارمريم و چاي كومبوجا بر فاكتورهاي سرمي در موشهاي صحرايي تيمار شده با تيواستاميد
مطالعه راتهاي متولد شده از مادراني با رژيم غذايي غني شده با آهن و فولات
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي گياهي
درمان بيماري کلروزآهن از طريق تزريق املاح آهن با استفاده از فشار منفي ساقه
تاثير رژيمهاي مختلف آبياري در تعداد غدهٍ پراکندگي وزني و عملکرد محصول چهار واريته مختلف سيب زميني
•تعيين غلظت اپتيمم سولفات فرو و فريک جهت درمان بيماري کلروزآهن با روش تزريق از طريق قطع شاخه فرعي
بررسي نحوه توارث چهار خصوصيت متفاوت درجو
مقايسه مدلهاي کامپيوتري SWATRE و CRIWAR جهت تخمين نياز آبي گياهان پنبه وذرت
تعيين روابط هيدروليکي خاکهاي منطقه …..
ارزيابي شاخصهاي رشد برخي از گياهان مرتعي نسبت به زمان و برآورد بيوماس
استفاده از مدل کامپيوتري SWACROP جهت ارزيابي رشد گياه سيب زميني
ايجاد گياهچه هاي يکسان از طريق کشت سلول و بافتهاي خرماي رقم مضافتي
بررسي شاخص هاي رشد ارقام گندم در اصفهان
بررسي پارامترهاي رشد 16 رقم سيبزميني با استفاده از مدل كامپيوتري
بررسي آناتوميکي – سيستماتيکي- برخي گونه هاي Agropyron موجود در ايران
بررسي تاثير برخي از تنظيم کننده هاي رشد گياهي بر تشکيل ميوه سيب زميني
مقايسه كمي وكيفي چند رقم سورگم علوفه اي با R– لاين هاي مربوطه
اثر رطوبت و موادغذايي بر شکل گيري ميکوريز و تاثير آن بر رشد ميزبان
بررسي تاثير برخي از تنظيم كننده هاي رشد گياهي بر تشكيل ميوه سيب زميني
تاكسونومي عددي تعدادي از گونه هاي سوئداوسالسولا در ايران بااستفاده از صفات آناتوميك ومرفولوژيك
بررسياثر زمان استفاده از كود ازت روي مقدار كربوهيدراتها و عملكرد سورگوم شيرين
مقايسه کمي و کيفي عملکرد چغندرقند و سورگوم شيرين تحت تاثير شوريهاي مختلف آب آبياري
بررسي پراكندگي طبيعي باكتريهاي ريزوبيوم و تاثير بعضي از شاخصهاي اكولوژيكي موثر بر رشد آنها در منطقه …..
آبسزيك اسيد روي برقراري و شاخصهاي رشد تعدادي از گياهان مرتعي در شرايط كمبود رطوبت
مطالعات فلور و اجتماعات گياهي منطقه …… در استان …..
تاثير عوامل به زراعي (دوره آبياري، ميزان كود ازت و زمان كشت) در مقداردرصد مواد گروه Silymarin درگياه Silybum Marianum
ارزيابي الياف ساقه ارقام مختلف سورگم دانهاي و شيرين جهت كاربرد در صنايع سلولزي
بررسي روشهاي القاء پليپلوئيدي در سورگم با استفاده از كلشي سين
رابطه شاخصهاي رشد و ميزان قندهاي ساقهدر مراحل مختلف نمو در ارقام و لاينهاي سورگوم شيرين
•بررسي سيستماتيكي فسيلهاي گياهي منطقه ….
بررسي اثر شكستن دوره تاريكي روي ميزان قند در سورگم شيرين
بررسي اثرEC، PH و همياري باكتري آزوسپيريليوم بر رشد كيفي و كمي گندم
كاربرد و تأثير سه جلبك موجود در آبهاي اصفهان بر روي فاضلابها BOD5 و COD
•شناسائي ، جداسازي و خالص سازي گونههاي مختلف جلبك سبز تك سلولي Dunaliella از حوضچههاي تبخيرنمك در …..
بررسي بيوسيستماتيك گونه Bromus tomentellus Bioss. از برخي رويشگاههاي ايران
سيستماتيک و بيوسيستماتيک جنس Medicageo L. در ايران
بررسي بيوسيستماتيك برخي گونههاي Aegilops L. در ايران
بررسي سيستماتيك برخي از گونههاي جنس Hypericum L.در ايران (ريخت شناسي و فلاونوئيد)
بررسي اثر تنش نوري بر روي سنتز بتاكاروتن در جلبك سبزتك سلولي Dunaliella salina (استخراج شده از مرداب گاوخوني اصفهان) در غلظتهاي مختلف نمكي
بررسي پراكنش و رابطه تنوع آنزيمي با بيماريزايي پاتوارهاي قارچ Rhizoctonia solani AG-3 با استفاده از ماركرپكتيك زايموگرام (Pectic zymogram marker)
القاي پلي پلوئيدي در سورگوم شيرين بااستفاده از برخي القاءكنندهها
باززائي گياه (Plant regeneration) از قطعات ساقه و برگ سيبزميني ارقام كوزيماومورن
مطالعه اپيدميولوژي تنوع ژنتيكي و رابطه فعاليت آنزيم پكتيناز با بيماريزايي نژاد چهار (AG-4) قارچ Rhizoctonia solaniبا استفاده از ماركرپتيك زايموگرم (Pectic zymogram)
بررسي اثرات تيوسولفات نقره (STS) بر روي رشد و نمو گياه سيبزميني در شرايط كشت In vitro
بررسي پوشش گياهي منطقه حفاظت شده ……… واقع در …………
بررسي كاريوتيپ عادي و ريختشناسي برخي از ارقام زراعي جو در ايران
بررسي توليد سوسپانسيون سلولي در چند گونه خودروي جنس يونجه و انتخاب سلولهاي متحمل به شوري
بررسي تيمارهاي شكستن خواب بذر گياه بومادران (Achillea millefolium)به منظور دستيابي به حداكثر قوة ناميه و ارزيابي بنيه بذر ( ويگور) اين گياه
بررسي تاكسونومي خانواده Salicaceae در ايران
شناسايي و طبقهبندي جنس Fusarium با استفاده از نشانگر پكتيك زايموگرم
نقش پرولين در افزايش مقاومت به شوري در گياه يونجه
بررسي اثر تنش شوري بر روي فتوسنتز و تنفس جلبك سبز تك ياختهاي Dunaliella salina
رابطه بين مراحل مختلف تمايز و توليد آلكالوئيدها در گياه اسپند
جمع آوري ، شناسايي و معرفي فلور كوه ………….
بررسي تغييرات كربوهيدراتهاي محلول و پارامترهاي رشد و نموي گياه سورگوم شيرين در پاسخ به تنش شوري و مقايسه چهار رقم سورگوم از نظر مقاومت به شوري در دو مرحله جوانه زدن و گياهچهاي
اثر مقادير مختلف پرتو گاما بر روي رشد و نمو گياه تك لپه گندم و دو لپه لوبيا
مطالعه فلور منطقه ابر و قطري واقع در ………….. (استان ……….)
معرفي فلور، شكل زيستي ، گونه هاي گياهي اندميك وطبقات حفاظتي آنها در منطقه حفاظت شده …………..
استفاده از فلانوئيدها در کموسيستماتيک جنس
Matricaria L. در ايران
بررسي اثر كمبود نبترات بر روي تجمع بتاكاروتن در جلبك سبز تك ياخته اي Dunaliella salina (جدا شده از مرداب …)
بررسي تعادل ديناميكي عناصر ضروري پتاسيم، كلسيم، منيزيم و آهن به هنگام جوانه زني برخي ارقام گندم
مطالعه ريخت شناسي و سيتوتاكسونومي جنس Festuca زيرجنس Festuca در ايران
مطالعه بيوسيستماتيكي گونه Poa bulbosa L. (ريخت شناختي و سيتوتاكسونومي) در ايران
شناسايي فلور و اجتماعات گياهي منطقة …………..
تأثير تابش اشعه UV-C در گزينش كالوسهاي متحمل به خشكي در گياه يونجه
بررسي اثر آنزيم گلوكز ايزومر از بر روي شربت سورگرم شيرين در مراحل مختلف رشد
مطالعه تنوع درون گروهي آناستوموز AG-2 قارچ Rhizoctonia solani Kuhn جدا شده از گياه چمن با استفاده از مارکر پکتيک زايموگرم (Pectic zymogram)
استفاده از تركيبات بازدارنده به منظور تاخير در فرايند جوانه زني در چند گونه گياهي از خانواده Papilionacea
بررسي جوانه زني و آزمونهاي تخمين بنيه بذر (ويگور) در پنج جمعيت بذري گونه Stipa barbata Desf
اثر برخي از عوامل محيطي بر روي رشد و ميزان كربوهيدراتهاي بلوط مازوار (Quercus infectoria)
اثر فلزات سنگين بر قارچهاي هيفوميست آبزي رودخانه ……
بررسي مرفولوژي و تاكسونومي جنس .Secale L در ايران
مطالعه تنوع گروه آناستوموزي
AG-1-IA قارچ Rhizoctonia solani Kuhn جدا شده از برنج با استفاده از نشانگر پکتيک زايموگرام (Pectic zymogram)
بررسي فلاونوئيدها و روغن هاي فرار گونه گياهي .Nepeta macrosiphon Boiss در ارتفاعات مختلف کوه ………..
بررسي اثر كمبود سولفور بر توليد بتاكاروتن در جلبك Dunaliella salina
بررسي تنوعهاي درون گونهاي و بين گونهاي برخي از گونههاي جنس آسپرژيلوس با استفاده از روش پكتيك زايموگرام
بررسي اثر اتينيل استراديول بر رشد و باززايي گياه يونجه در شرايط اين ويترو
بررسي اثر مانيتول در نگهداري طولاني و مدت و تنوعات ژنتيك كشت نو ساقه هاي سيب زميني
بررسي فلوريستيك منطقه گردنه رخ (استان چهارمحال و بختياري)
مطالعه مورفولوژي و سيتوتاكسونومي گونه Aegilops umbellulata Zhuk. در ايران
مطالعه سيتوتاكسونومي سكسيون Hordeastrum Döll از جنس Hordeum L. در ايران
تنوع زيستي گونه Aegilops cylindrica Host. در ايران
اثر اسيد اسکوربيک بر ميزان تحمل به شوري گياه يونجه در شرايط کشت در شيشه
بررسي ميزان توليد بتاکاروتن در سه سويه مختلف از جلبک Dunaliella salina در حوضچه هاي روباز
بررسي مقدار سرب و روي در گياهان اطراف معدن ……………
بررسي حضور قارچ هاي آرباسكولار ميكوريز در گياهان سرپنتاين انارك و اثرات فيزيولوژيكي آنها بر Hordeum glaucum
مطالعه تاکسونوميک طايفه Aristideae C. E. Hubb. Ex Bor. (تيره گندميان) در ايران
مطالعه ريخت شناسي و مورفولوژي گونه Aegilops crassa Boiss. در ايران
مطالعه تاكسونوميك Centaurea L. sect. Acrocentron (Cass.) DC. در ايران
مطالعه تحمل به شوري گياه Aegilops taushii در شرايط کشت در شيشه
مقايسه ميزان کربوهيدراتهاي سورگوم شيرين و دانه اي در مراحل مختلف رشد
شناسائي گونههاي جنس پنيسيليوم در استان اصفهان با روش پكتيك زايموگرام
بررسي مقدار نيکل موجود در گونه هاي Alyssum L. روييده بر خاک هاي سرپنتين و غيرسرپنتين نواحي غرب ايران
بررسي اثر ازت بر برخي ترکيبات شيميايي ذرت، سورگوم شيرين و باگاس آن در مراحل مختلف رشد
مطالعه تنوع ريختشناختي در جمعيتهاي مختلف گونه گياهي Psathyrostachys fragilis (Boiss.) Nevski در ايران
اثر شوري خاک روي تنظيم کننده اسمزي پرولين در سورگوم شيرين و دانه اي
مقايسه تشکيل کالوس و باززايي در Medicago truncatula و Medicago sativa
بررسي مقدار عناصر نيکل، کروم و کبالت در گياهان سرپنتين نواحي آباده طشک، استان فارس
مطالعه تنوع و پراكندگي كپك نان با استفاده از نشانگر پكتيك زايموگرام در استان اصفهان
بررسي مورفولوژي و سيتوتاكسونومي گونه Aegilops triuncialis L. در ايران
مطالعه فيتوپلانکتون هاي درياچه سد ……..
بررسي سيتوتاكسونومي جنس Secale L. در ايران
مقاومت، جذب و تجمع سرب و روي در گياه Matthiola chenopodiofolia Fish. & C. A. Mey. (Brassicaceae) روئيده در منطقه …….
شناسايي dsRNA و بررسي نقش آن در تنوع ژنتيکي جمعيت هاي Rhizoctonia solani
بررسي تنوع ژنتيكي واريتههاي اروپايي و آمريكايي سيب زميني (Solanum tuberosum L.) با استفاده از نشانگرهاي SSR
بررسي ميزان جذب فلزات سنگين توسط گياهان ناحيه معدني ………
بررسي جذب نيترات از طريق ناقل نيترات (iHATS) در گياه تراريختة (Transgenic) تنباكو (.Nicotiana plumbaginifoliaViv)، لاين B-11
بررسي نقش ناقل هاي AtNRT2.1 و AtNRT2.2 در جذب نيترات در سيستم iHATS در موتان هاي Atnrt2.1، Atnrt2.2 و Atnrt2.1-2.2 در گياه Arabidopsis thaliana(L.)Heynh
ميزان دانه و نشاسته توليد شده در سورگوم و ذرت با توجه به معيار روز درجه رشد
بررسي اكولوژيكي گياهان آبزي و ساحلي رودخانه ……………
تعيين مشخصات مورفولوژيک و تاکسونوميک جلبک هاي رشته اي جمع آوري شده از شاليزارهاي استان ………
مطالعه تاکسونوميک جنس هاي Henrardia C. E. Hubbard، Heteranthelium Hochst. و Taeniatherum Nevski از طايفه Triticeae خانواده Poaceae در ايران
مطالعه تاكسونومي گندميان رويشگاههاي مرطوب و حفاظت شده استان…….
بررسي مقاومت، جذب و تجمع كبالت در گياه Alyssum bracteatum Bioss & Bohse. (Brassicaceae)
بررسي تنوع درون گونه اي Dactylis glomerata L بر اساس نگرشهاي فنتيکي و مارکر مولکولي ITS در استان ………..
بررسي اثر اليسيتور متيل جاسمونات بر توليد بتاکاروتن، ايجاد مقاومت به تنش شوري و ميزان رنگيزه کلروفيل در جلبک Dunaliella salina
انتخاب لاين سلولي متحمل به شوري در كالوس گياه سيبزميني (.Solanum tuberosum L) رقم وايت دزيره با استفاده از تابش پرتو گاما
“گروه علمی و تحقیقاتی پایان نامه من” فعال در زمینه فعال های پژوهشی با چندین سال سابقه پژوهش در زمینه انجام پایان نامه، پروپوزال نویسی، پذیرش و چاپ مقالات علمی پژوهشی و چاپ مقالات ISI، کدنویسی و شبیه سازی، تحلیل آماری، ترجمه تخصصی، آموزش دروس و نرم افزارهای تخصصی و… و با کادری مجرب از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر سطح ایران (شریف، تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، شهید بهشتی، علامه طباطبایی و تربیت مدرس) آماده ارائه هرگونه خدماتی به دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در رشته های مختلف فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه و پزشکی است.
دیدگاهتان را بنویسید